Artifort bankenEen Artifort bank kan uw woonkamer sfeer en karakter geven. Bij Klaver Modern Wonen zijn deze designer banken te koop. Met al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van herstofferen van meubels, verzekeren wij u dat al onze meubels van hoge kwaliteit zijn.
De Artifort bank: al meer dan 125 jaar design
In 1890 werden de eerste fundamenten gelegd voor deze prachtige designbank. De Artifort bank heeft een tijdloos ontwerp en stelt duurzaamheid voorop. Diverse ontwerpers, zoals René Holten, Patrick Norguet, Kho Liang Ie en Luca Nichetto, zijn verantwoordelijk voor het prachtige duurzame design van deze banken. Een Artifort bank wordt vaak doorgegeven van generatie op generatie, omdat deze levenslang meegaat.
Maak kennis met het uitgebreide assortiment
Klaver Modern Wonen beschikt over een uiteenlopend assortiment met onder andere banken, bijzettafels, eettafels en fauteuils. Wanneer u op zoek bent naar een mooie bijzettafel passend bij uw Artifort bank, zit u bij ons goed. Wij hebben namelijk ook bijzettafels van het designermerk Artifort. Ook voor verschillende soorten verlichting kunt u bij ons terecht. Het assortiment is eenvoudig online te bekijken, maar wij heten u ook graag welkom in onze showroom van 750 m² in Ermelo. Heeft u vragen over het assortiment? Wij staan u graag te woord op 0341 – 55 25 70.

Meer weten over ons of benieuwd naar onze banken? Kom naar onze vestiging.