Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

2 jaar garantie

Leren banken

De keuze tussen een stoffen of leren design bank is te vergelijken met het kiezen van een hondenras. Hierbij moet u namelijk ook uw levensstijl en uw budget in uw overweging meenemen. Bent u op zoek naar een leren design bank? Laat u inspireren door het indrukwekkende assortiment van Klaver Modern Wonen!

Enig resultaat

Waarom een leren design bank?

Veel mensen kiezen voor een leren bank omdat dit simpelweg de meest praktische oplossing is voor het meest intensief gebruikte meubelstuk in huis.

We weten allemaal dat het knoeien van eten en drinken de grootste vijand van uw design bank is – hoe voorzichtig u ook bent, uiteindelijk zal het een keer gebeuren. Wat dat betreft is een leren design bank een stuk vergevingsgezinder dan een stoffen design bank. Omdat leer aanzienlijk minder poreus is dan opengewerkte stoffen, is afnemen met een vochtig doekje vaak voldoende om permanente vlekken te voorkomen. Indien gewenst kan het leer ook met olie, vet of wax worden behandeld om een waterafstotende coating te creëren, waardoor de bekleding nog beter bestand is tegen ongelukjes.

Ons assortiment leren design banken

Klaver Modern Wonen is officieel dealer van Artifort en Gispen en biedt dan ook diverse leren design banken van deze merken. Maar u kunt ook bij ons terecht voor onder andere Montis banken, Leolux banken en Rolf Benz banken met een lederen bekleding. Met keuze uit vele verschillende modellen, afmetingen en kleuren is er voor elk interieur een mooie leren design bank te vinden. Van een aantal merken hebben we ook refurbished exemplaren, welke u de mogelijkheid bieden om een echte leren design bank aan te schaffen tegen een fractie van de oorspronkelijke prijs.

Leren design bank bestellen

Heeft u al een van onze leren design banken op het oog? Dan kunt u deze veilig gemakkelijk online bestellen. Klaver Modern Wonen is CBW-erkend, wat betekent dat u als consument extra bescherming geniet en van aantrekkelijke garantievoorwaarden profiteert. Wilt u liever eerst even proefzitten alvorens u de knoop doorhakt? Kom dan langs bij onze centraal gelegen showroom in Ermelo.