Blocks - Content onderkant Bureaustoelen

Kies de bureaustoel die bij u past

Met een ruim aanbod bureaustoelen is er genoeg te kiezen. Naast nieuwe bureaustoelen is het dankzij onze eigen stoffeerderij en meubelmakerij in veel gevallen ook mogelijk om uw bureaustoel op te laten knappen. Benieuwd hoe een nieuwe stoel voor bij een bureau in uw huis zou staan? Kom langs in onze winkel voor een goede indruk van ons aanbod bureaustoelen. Er zijn diverse soorten en alternatieven en mogelijk doet u nieuwe inspiratie op bij een bezoek aan onze fysieke winkel.

Wilt u net als vele anderen op de hoogte blijven van de laatste woontips van Klaver Modern Wonen? Volg ons dan ook op Facebook voor meer inspiratie voor een nieuwe bureaustoel.

Bureaustoel kopen?

Heeft u een mooie stoel voor bij uw bureau gevonden? Uw bureaustoel wordt door onze eigen bezorgdienst in heel Nederland (uitgezonderd waddeneilanden) voor slechts € 19,95 bij u op zaterdag afgeleverd.  Onze winkel is CBW-erkend. Dit houdt in dat onze algemene voorwaarden zorgen voor een extra goede bescherming voor consumenten. Onze woonwinkel biedt dus meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Onze showroom in Ermelo is centraal en daarom goed te bereiken vanaf diverse plaatsen. Met een half uurtje rijden bent u van Utrecht of Zwolle al bij onze showroom in Ermelo. Onze ervaren specialisten helpen u graag met uw vragen over bureaustoelen. Neem contact op of kom langs in onze vestiging in Ermelo.

Chat openen