Blocks - Content onderkant Eettafels

Kies de eettafels die bij u past

Met een ruim aanbod eettafels is er genoeg te kiezen. Naast nieuwe eettafels is het dankzij onze eigen stoffeerderij en meubelmakerij in veel gevallen ook mogelijk om uw eettafel op te laten knappen. Benieuwd hoe een nieuwe eettafels in uw huis zou staan? Kom langs in onze winkel voor een goede indruk van onze eettafels. Er zijn diverse soorten en alternatieven en mogelijk doet u nieuwe inspiratie op bij een bezoek aan onze fysieke winkel.

Wilt u net als vele anderen op de hoogte blijven van de laatste woontips van Klaver Modern Wonen? Volg ons dan ook op Facebook voor meer inspiratie voor een nieuwe eettafels.

Direct een eettafel bestellen

Bij Klaver Modern Wonen koopt u eettafels van hoge kwaliteit. Uw eettafel wordt door onze eigen bezorgdienst in heel Nederland (uitgezonderd waddeneilanden) voor slechts € 69,95 bij u op zaterdag afgeleverd, zodat u hier niet over na hoeft te denken.

Met een ruime showroom in Ermelo heeft Klaver Modern Wonen een centrale ligging. Vanaf Utrecht en Zwolle kunt u ons op slechts een half uurtje afstand vinden. In onze eigen stoffeerderij en meubelmakerij is het mogelijk om uw eettafels aan te passen aan uw wensen. In overleg met onze productspecialisten bekijken we samen wat qua aanpassingen mogelijk is. U kunt ook gerust vooraf contact opnemen met vragen over eettafels. We helpen u graag online, maar u bent ook welkom in onze showroom in Ermelo.

Chat openen