Blocks - Content onderkant Kasten

Echte design kasten bij u in huis

Stelt u zich voor, u zet uw oude kast in de woonkamer aan de kant en u kunt iets nieuws uitkiezen. Kom langs bij Klaver Modern Wonen en ervaar het ruime aanbod kasten. Met keus voor iedere woonwens ontdekt u met plezier een mogelijke nieuwe kast voor bij u thuis. Kasten van Klaver Modern Wonen hebben een mooi design en zijn van goede kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat u gaat genieten van de kwaliteit die u ervaart van uw nieuwe kast.

Kasten van Klaver Modern Wonen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Kom daarom langs in onze vestiging in Ermelo om het woonplezier optimaal te ervaren. Eerst meer inspiratie opdoen voor uw inrichting? Volg ons op Facebook voor ideeën om uw huis in te richten.

Direct een kast bestellen

Bij Klaver Modern Wonen koopt u kasten van hoge kwaliteit. Bestellingen worden door onze eigen bezorgdienst bij u thuisbezorgd, zodat u hier niet over na hoeft te denken.

Met een ruime showroom in Ermelo heeft Klaver Modern Wonen een centrale ligging. Vanaf Utrecht en Zwolle kunt u ons op slechts een half uurtje afstand vinden. In onze eigen stoffeerderij en meubelmakerij is het mogelijk om uw kast aan te passen aan uw wensen. In overleg met onze productspecialisten bekijken we samen wat qua aanpassingen mogelijk is. U kunt ook gerust vooraf contact opnemen met vragen over kasten. We helpen u graag online, maar u bent ook welkom in onze showroom in Ermelo.

Chat openen