Blocks - Content onderkant Lattenbodems

Lattenbodems voor elke camper of caravan

Met ruim 40 jaar ervaring in meubels en woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres voor lattenbodems voor in uw camper of caravan. Wij hebben onder meer lattenbodems van het merk Vyva. In onze showroom in Ermelo kunt u ons complete aanbod bedbodems bekijken. Daar krijgt u direct een indruk van de kwaliteit van onze bodems. Op onze Facebookpagina kunt u ook regelmatig onze laatste wooninspiratie vinden.

Wij leveren de meeste kleine artikelen binnen 2 werkdagen. Mochten er afwijkende levertijden gelden, dan zullen wij dit ten alle tijden vermelden bij het artikel. Voor onze meubelcollectie geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken. Bij meubels met kleur- en materiaalkeuze dient u rekening te houden met een levertijd van 4 tot 8 weken, vanwege het maatwerk dat hierbij van toepassing is.

Direct een lattenbodem bestellen

Bij Klaver Modern Wonen koopt u lattenbodems van hoge kwaliteit. Bestellingen worden voor slechts € 4.95 bij u thuisbezorgd, zodat u hier niet over na hoeft te denken.

Met een ruime showroom in Ermelo heeft Klaver Modern Wonen een centrale ligging. Vanaf Utrecht en Zwolle kunt u ons op slechts een half uurtje afstand vinden. In overleg met onze productspecialisten bekijken we samen wat qua aanpassingen mogelijk is, indien dit gewenst is voor uw camper of caravan. U kunt ook gerust vooraf contact opnemen met vragen over lattenbodems. We helpen u graag online, maar u bent ook welkom in onze showroom in Ermelo.

Chat openen