Blocks - Content onderkant Maatwerk matrassen

Kies het maatwerk matras dat bij u past

Met een ruim aanbod matrassen is er genoeg te kiezen. Naast nieuwe matrassen is het dankzij onze eigen stoffeerderij en meubelmakerij in veel gevallen ook mogelijk om uw oude of gebruikte matras op te laten knappen. Benieuwd hoe een nieuw matras in uw camper of caravan zou staan? Kom langs in onze winkel voor een goede indruk van de kwaliteit van onze maatwerk matrassen. Er zijn diverse soorten en alternatieven en mogelijk doet u nieuwe inspiratie op bij een bezoek aan onze fysieke winkel.

Wilt u net als vele anderen op de hoogte blijven van de laatste woontips van Klaver Modern Wonen? Volg ons dan ook op Facebook voor meer inspiratie.

Direct een maatwerk matras bestellen

Met een ruime showroom in Ermelo heeft Klaver Modern Wonen een centrale ligging. Vanaf Utrecht en Zwolle kunt u ons op slechts een half uurtje afstand vinden. In onze eigen stoffeerderij en meubelmakerij is het mogelijk om uw maatwerk matras aan te passen aan uw wensen. In overleg met onze productspecialisten bekijken we samen wat qua aanpassingen mogelijk is. U kunt ook gerust vooraf contact opnemen met vragen over onze op maat gemaakte matrassen. We helpen u graag online, maar u bent ook welkom in onze showroom in Ermelo.

Chat openen