Blocks - Content onderkant Plafonnieres

Plafondlampen voor elke woonwens

Met ruim 40 jaar ervaring in meubels en woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres voor plafonnieres. Wij hebben onder meer plafonnieres van Gispen. In onze showroom in Ermelo kunt u ons complete aanbod plafondlampen bekijken. Daar krijgt u direct een indruk van de kleur en maat van onze plafondlampen. Op onze Facebookpagina kunt u ook regelmatig onze laatste wooninspiratie vinden.

Wij leveren de meeste kleine artikelen binnen 2 werkdagen. Mochten er afwijkende levertijden gelden, dan zullen wij dit ten alle tijden vermelden bij het artikel. Voor onze meubelcollectie geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken. Bij meubels met kleur- en materiaalkeuze dient u rekening te houden met een levertijd van 4 tot 8 weken, vanwege het maatwerk dat hierbij van toepassing is.

Plafonnieres kopen?

Heeft u een mooie plafonniere gevonden? Onze winkel is CBW-erkend. Dit houdt in dat onze algemene voorwaarden zorgen voor een extra goede bescherming voor consumenten. Onze woonwinkel biedt dus meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Onze showroom in Ermelo is centraal en daarom goed te bereiken vanaf diverse plaatsen. Met een half uurtje rijden bent u van Utrecht of Zwolle al bij onze showroom in Ermelo. Onze ervaren specialisten helpen u graag met uw vragen over onze plafonnieres. Neem contact op of kom langs in onze vestiging in Ermelo.

Chat openen