Blocks - Content onderkant Salontafels

Echte design salontafels bij u in huis

Stelt u zich voor, u zet uw oude tafeltje in de woonkamer aan de kant en u kunt iets nieuws uitkiezen. Kom langs bij Klaver Modern Wonen en ervaar het ruime aanbod salontafels. Met keus voor iedere woonwens ontdekt u met plezier een mogelijke nieuwe salontafel voor bij u thuis. Salontafels van Klaver Modern Wonen hebben een mooi design en zijn van goede kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat u gaat genieten van de kwaliteit die u ervaart van uw nieuwe salontafel.

Salontafels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Kom daarom langs in onze vestiging in Ermelo om het woonplezier optimaal te ervaren. Eerst meer inspiratie opdoen voor uw inrichting? Volg ons op Facebook voor ideeën om uw huis in te richten.

Online een salontafel bestellen bij Klaver Modern Wonen

U kunt eenvoudig online uw bestelling doorgeven aan Klaver Modern Wonen. Voeg uw salontafel toe aan uw winkelmandje en vul uw gegevens in. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en gaan wij aan de slag met het voorbereiden van uw order. Bestellingen worden voor slechts € 19,95 bij u thuis geleverd door onze eigen bezorgdienst. Dankzij onze CBW-erkenning bent u extra goed beschermt bij een aankoop. Onze CBW-erkend woonwinkel biedt een extra goede productgarantie. Dit geeft u extra zekerheid bij de aankoop van uw nieuwe salontafel.

Heeft u vragen over onze salontafels, neem dan gerust contact op met onze productspecialisten.

Chat openen