Blocks - Content onderkant Sierkussens

Sierkussens voor elke woonwens

Met ruim 40 jaar ervaring in meubels en woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres voor kussens. Wij hebben onder meer kussens van Fine en Winter Home. In onze showroom in Ermelo kunt u ons complete aanbod sierkussens bekijken. Daar krijgt u direct een indruk van de kleur en maat van onze sierkussens. Op onze Facebookpagina kunt u ook regelmatig onze laatste wooninspiratie vinden.

Wij leveren de meeste kleine artikelen binnen 2 werkdagen. Mochten er afwijkende levertijden gelden, dan zullen wij dit ten alle tijden vermelden bij het artikel. Voor onze meubelcollectie geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken. Bij meubels met kleur- en materiaalkeuze dient u rekening te houden met een levertijd van 4 tot 8 weken, vanwege het maatwerk dat hierbij van toepassing is.

Online sierkussens bestellen bij Klaver Modern Wonen

U kunt eenvoudig online uw bestelling doorgeven aan Klaver Modern Wonen. Voeg uw sierkussen toe aan uw winkelmandje en vul uw gegevens in. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en gaan wij aan de slag met het voorbereiden van uw order. Dankzij onze CBW-erkenning bent u extra goed beschermt bij een aankoop. Onze CBW-erkend woonwinkel biedt een extra goede productgarantie. Dit geeft u extra zekerheid bij de aankoop van uw nieuwe sierkussen.

Heeft u vragen over onze sierkussens, neem dan gerust contact op met onze productspecialisten.

Chat openen