Blocks - Content onderkant Tafellampen

Een tafellamp voor elke tafel

Met ruim 40 jaar ervaring in meubels en woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres voor tafelmodel lampen. Wij hebben onder meer tafellampen van Trio en Gispen.. In onze showroom in Ermelo kunt u ons complete aanbod tafellampen bekijken. Daar krijgt u direct een indruk van de kleur en maat van onze tafellampen. Op onze Facebookpagina kunt u ook regelmatig onze laatste wooninspiratie vinden.

Wij leveren de meeste kleine artikelen binnen 2 werkdagen. Mochten er afwijkende levertijden gelden, dan zullen wij dit ten alle tijden vermelden bij het artikel. Voor onze meubelcollectie geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken. Bij meubels met kleur- en materiaalkeuze dient u rekening te houden met een levertijd van 4 tot 8 weken, vanwege het maatwerk dat hierbij van toepassing is.

Direct een tafellamp bestellen

Met een ruime showroom in Ermelo heeft Klaver Modern Wonen een centrale ligging. Vanaf Utrecht en Zwolle kunt u ons op slechts een half uurtje afstand vinden. U kunt ook gerust vooraf contact opnemen met vragen over onze tafellampen. We helpen u graag online, maar u bent ook welkom in onze showroom in Ermelo.

Chat openen