Blocks - Content onderkant Verlichting

Kies de verlichting die bij u past

Met een ruim aanbod vloer-, hang-, en plafondlampen is er genoeg te kiezen. Benieuwd hoe nieuwe verlichting in uw huis zou staan? Kom langs in onze winkel voor een goede indruk van onze lampen. Er zijn diverse soorten en alternatieven en mogelijk doet u nieuwe inspiratie op bij een bezoek aan onze fysieke winkel.

Wilt u net als vele anderen op de hoogte blijven van de laatste woontips van Klaver Modern Wonen? Volg ons dan ook op Facebook voor meer inspiratie voor een nieuwe verlichting in huis.

Nieuwe verlichting kopen?

Heeft u een mooie lamp gevonden? Onze winkel is CBW-erkend. Dit houdt in dat onze algemene voorwaarden zorgen voor een extra goede bescherming voor consumenten. Onze woonwinkel biedt dus meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Onze showroom in Ermelo is centraal en daarom goed te bereiken vanaf diverse plaatsen. Met een half uurtje rijden bent u van Utrecht of Zwolle al bij onze showroom in Ermelo. Onze ervaren specialisten helpen u graag met uw vragen over onze verlichting. Neem contact op of kom langs in onze vestiging in Ermelo.

Chat openen