Blocks - Content onderkant Vloerlampen

Echte design vloerlampen bij u in huis

Stelt u zich voor, u zet uw oude vloerlamp aan de kant en u kunt iets nieuws uitkiezen. Kom langs bij Klaver Modern Wonen en ervaar het ruime aanbod vloerlampen. Met keus voor iedere woonwens ontdekt u met plezier een mogelijke nieuwe lamp voor op de vloer voor bij u thuis. Vloerlampen van Klaver Modern Wonen hebben een mooi design en zijn van goede kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat u gaat genieten van de kwaliteit die u ervaart van uw nieuwe lamp.

Vloerlampen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Kom daarom langs in onze vestiging in Ermelo om het woonplezier optimaal te ervaren. Eerst meer inspiratie opdoen voor uw inrichting? Volg ons op Facebook voor ideeën om uw huis in te richten.

Direct een vloerlamp bestellen

Met een ruime showroom in Ermelo heeft Klaver Modern Wonen een centrale ligging. Vanaf Utrecht en Zwolle kunt u ons op slechts een half uurtje afstand vinden. In onze eigen stoffeerderij en meubelmakerij is het mogelijk om uw lamp voor op de vloer aan te passen aan uw wensen. In overleg met onze productspecialisten bekijken we samen wat qua aanpassingen mogelijk is. U kunt ook gerust vooraf contact opnemen met vragen over onze vloerlampen. We helpen u graag online, maar u bent ook welkom in onze showroom in Ermelo.

Chat openen