Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

CBW-erkend

CBW-erkend

Stel, je hebt maanden gespaard voor die nieuwe bank die al jaren op je verlanglijstje staat. Bij zo’n kostbare aankoop wil je zeker zijn van je zaak. De investering moet het dubbel en dwars waard zijn. Juist dan koop je bij een winkel die CBW-erkend is.

Klaver Modern Wonen is CBW-erkend. Dit betekent dat u bij ons veilig kunt kopen. Een CBW-erkende winkel is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen.

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Deze voorwaarden zijn hier te vinden

Als er iets mis gaat, blijft uw interieur beschermd. En dat is een hele zorg minder. Want stel dat er toch iets mankeert aan uw aankoop, dan is het fijn om te weten dat alles weer in orde komt. Tenminste als u uw aankoop in een CBW-erkende winkel doet, zoals Klaver Modern Wonen. Want die biedt u drie garanties:

De 3 garanties bij CBW-erkende woonwinkels

Download de CBW-erkende voorwaarden

Zie voor de exacte regeling, beperkingen en werkwijze de CBW-erkend voorwaarden voor woonwinkels of de veelgestelde vragen omtrent annulering, klachten of aanbetalingen van aankopen.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00