Corona

Maatregelen omtrent Corona

Op basis van de adviezen van het  RIVM hebben wij de nodige maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen.

Hygiëne
Wij zijn extra alert op onze hygiëne, we desinfecteren regelmatig onze handen, deurklinken, balie en pinapparaat etc. Als onze medewerkers minimale klachten hebben, blijven zij thuis.

Drukte
Wij zijn geen high traffic winkel. U kunt dus in onze winkels komen zonder in contact te komen met veel andere mensen.

Geef geen hand
Voor uw en onze veiligheid schudden wij op dit moment geen handen. Wij begroeten u graag met een grote glimlach.

Betalen met pin
Wij vragen u bij voorkeur contactloos met PIN te betalen. Wilt u toch contant betalen dan vragen wij u het geld op de balie te leggen.

Bezorging

Onze bezorgers kunnen uw meubelen gewoon bezorgen. Ook hierbij worden alle RIVM adviezen gehanteerd.

Voor uw veiligheid en die van onze bezorgers verzoeken wij u mee te werken aan de volgende maatregelen:

Bent u verkouden of grieperig dan zullen wij uw meubels bezorgen tot aan de voordeur. Onze bezorgers zullen dan niet binnen komen.
Heeft u of iemand in uw directe omgeving ernstige gezondheidsklachten? Laat dit dan zo spoedig mogelijk telefonisch aan ons weten! Graag zoeken wij dan samen met u naar een passende oplossing.

Bent u niet verkouden of grieperig, dan zullen onze bezorgers het contact beperken tot een minimum. Wij verzoeken u om minimaal 1,5 meter afstand te houden van onze bezorgers.

Voor de PostNL leveringen hoeft u op dit moment geen handtekening te zetten, dit zal de bezorger voor u doen.

Wat vragen wij van u?

Mocht u klachten hebben zoals een verkoudheid dan verzoeken wij u niet naar onze winkel te komen maar gebruik te maken van onze webshop. Uiteraard staan onze verkoopmedewerkers ook dan voor u klaar om telefonisch of per mail persoonlijk advies te geven.

Chat openen