Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.
Flexa kleur van 2022

De drie kleuren van 2022

Van natuurlijke naar krachtige tinten

Het jaar vliegt voorbij. Voor je het weet heb je het vuurwerk de lucht alweer in zien gaan en is het nieuwe jaar begonnen. 2022. Het moment voor vele verfmerken is nu dan ook aangebroken om de kleur van volgend jaar aan te kondigen. Wij hebben de mooiste drie kleuren van 2022 voor je op een rijtje gezet. Spoiler: de kleuren liggen niet in een palet!

Flexa: Bright Skies

Welke kamer je ook wilt omtoveren tot een kalme oase. De Flexa kleur Bright Skies komt binnen elke kamer uit. Of je hem nu in de woonkamer terug laat komen, in de slaapkamer of in de keuken. Bright Skies is een licht en luchtige kleur blauw, die volgens Flexa, open en goed is voor de geest. De kleur haalt de positieve effecten van de natuur in huis en blaast nieuw leven in jouw woonruimte. Welke ruimte ga jij voorzien van deze kleur?

Histor: Olive Sprig

In tegenstelling tot de open en luchtige kleur van Flexa, heeft Histor gekozen voor de kleur Olive Sprig. Deze grijsgroene kleur staat volgens het merk voor groei en veerkracht van de natuur. Wat opvalt is dat beide kleuren de natuur vertegenwoordigen. Olive Sprig is volgens Histor een ontspannende en verleidelijke kleur die een ruimte opfleurt en zorgt voor organische levendigheid.

Farrow&Ball: Babouche No.223

Oké, we hebben de twee rustige kleuren nu besproken. Op naar het zonnestraaltje van de dag! Het krachtige en vrolijke Babouche kleurtje van Farrow & Ball brengt heldere kleuren aan binnen jouw interieur. Voor de een is het een kleur die net teveel aanwezig is, terwijl het voor een ander de perfecte kleur is om in huis te halen. Iedere woonruimte waarin de kleur wordt verwerkt lijkt zich te vullen vol zonneschijn.

Welke kleur breng jij in huis?

Heb jij nog plannen om jouw interieur te pimpen? Vergeet dan niet om een van de trendkleuren van 2022 te gebruiken.

Deel inspiratie met jouw vrienden

Pinterest
Facebook

Bekijk alle trends

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00