Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

De Toekomst

De Toekomst fauteuil

De Toekomst

Duik in de wereld van De Toekomst, een merk geroemd om haar superieure kwaliteit, visionaire ontwerpen en authentiek Nederlands vakmanschap. Innovatieve meubels voor het hedendaagse interieur.

De Toekomst

Duik in de wereld van De Toekomst, een merk geroemd om haar superieure kwaliteit, visionaire ontwerpen en authentiek Nederlands vakmanschap. Innovatieve meubels voor het hedendaagse interieur.

De Toekomst fauteuil

De Toekomst - Technologisch en comfort samengevoegd

Als een prominente speler in de Nederlandse meubelindustrie staat De Toekomst synoniem voor zowel de technologische verfijning als het comfort van hun meubelen. Vanaf de oprichting is dit merk toegewijd aan het handhaven van de hoogste standaarden van kwaliteit en innovatie. 

Diepgeworteld in de Nederlandse bodem heeft De Toekomst zich toegewijd aan het vervaardigen van meubelen die de perfecte balans tussen comfort en functionaliteit bieden. Door de jaren heen heeft dit merk zijn reputatie gevestigd door consistent te blijven in zijn progressieve ontwerpen en onberispelijke producten.

De Toekomst stoelen

De Toekomst staat bekend om zijn comfortabele en functionele fauteuils, zoals de Nova NV1005N en Riva RV1002N, die beide slimme functies combineren met elegant design. De Nova heeft opties voor manuele of elektrische verstelling, inclusief een lendensteun en sta-ophulp voor extra comfort en ondersteuning. De Riva biedt vergelijkbare functies, met de mogelijkheid voor onafhankelijke verstelling van de voetensteun, zitting en rug. De Twice Pro TW151N en TW292N fauteuils onderscheiden zich door hun verstelbaarheid en hart-belans functie, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor ultiem zitcomfort.


Unieke kenmerken van De Toekomst

Toekomstgerichte ontwerpen: Bij De Toekomst zijn ze altijd een stap vooruit. Met hun toegewijde team blijven ze innoveren en vernieuwen om producten aan te bieden die passen bij de veranderende behoeften van de klant.

Superieure kwaliteit: Bij De Toekomst is niets minder dan het beste goed genoeg. Ze gebruiken alleen de hoogste kwaliteitsmaterialen om te verzekeren dat hun meubels lang meegaan en hun functionaliteit behouden.

Nederlands vakmanschap: De Toekomst weerspiegelt de rijke traditie van Nederlands vakmanschap, waarbij ze ambachtelijke technieken naadloos combineren met moderne technologie om topkwaliteit meubilair te vervaardigen.

De Toekomst bij Klaver Modern Wonen

Ervaar de innovatieve en comfortabele meubelen van De Toekomst en voel de superieure kwaliteit en vakmanschap van dit voortreffelijke Nederlandse merk. Ontdek onze collectie van De Toekomst online of bezoek onze showroom in Ermelo.

Veelgestelde vragen

De Toekomst meubelen onderscheiden zich door hun innovatieve ontwerpen, superieure kwaliteit en authentiek Nederlands vakmanschap. Het merk legt een sterke focus op het creëren van meubelen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook hoge mate van comfort en functionaliteit bieden.

Het onderhouden van uw De Toekomst meubel volgens de instructies van de fabrikant kan bijdragen aan het behoud van de kwaliteit en het verlengen van de levensduur. Laat u adviseren over welke reinigings- en onderhoudsproducten u het beste kunt gebruiken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00