Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.
De voordelen van een refurbished meubel

De voordelen van een refurbished meubel

Draag bij aan een duurzame toekomst

Niet alleen telefoons en iPad’s worden refurbished aangeboden. Ook designmeubels worden een tweede leven aangeboden door deze compleet te vernieuwen. Zo heb jij voor een lager bedrag een echt designstuk in huis staan. Wij zetten de voordelen van een refurbished designmeubel voor je op een rijtje. Maar voordat we dit doen, leggen wij je eerst uit wat een refurbished meubel precies is.

De definitie van refurbished meubels

Om precies te zijn is een refurbished meubel een meubel die een tweede leven heeft gekregen. De meubels worden dusdanig opgeknapt zodat er niet aan terug is te zien dat het ooit een tweedehands meubel was. Het is een duurzame oplossing om een meubel een tweede leven te geven. Zie het dus als een soort van upcyclen van meubels.

1. Lagere prijs

Niet algeheel onbelangrijk is de prijs die je betaalt voor een refurbished designmeubel. Vergeleken met een nieuw designmeubel is een refurbished meubel 40% goedkoper. Daarentegen ontvang je precies dezelfde kwaliteit als een nieuw designmeubel. Door de aanschaf van een refurbished meubel kan jij veel geld besparen.

2. Veiliger dan een tweedehands

Een tweedehands item kan je op verschillende websites wel krijgen. Scroll maar eens door Marktplaats en je ziet er genoeg voorbij komen. Toch is een tweedehands designmeubel niet altijd de beste keuze om aan te schaffen. Zo kan een particulier jou bijvoorbeeld geen garantie bieden op jouw aankoop. Daarnaast is het ook mogelijk dat het artikel toch niet geheel naar wens is. Deze obstakels worden voorkomen door een refurbished artikel aan te schaffen.

Bij de aanschaf van een refurbished item bij Klaver Modern Wonen heb je daarnaast ook nog eens de keuze om bij bepaalde meubels een andere bekleding te kiezen. Zo vind jij altijd een refurbished designmeubel die perfect binnen jouw interieur past.

3. Garantie van een nieuwe

Bij aankoop van zowel nieuwe als refurbished producten ontvang je 2 jaar CBW-garantie. Hierdoor ben je er zeker van dat je altijd een goed product ontvangt. Daarnaast ben je ook verzekerd van de juiste afhandeling bij een geschil. Mocht je er voor je gevoel met ons niet uitkomen, dan wordt je altijd te woord gestaan door de CBW.

4. Duurzaamheid

Door de aankoop van een refurbished meubel kan je een klein aandeel leveren aan het verbruik van vele grondstoffen bij de productie van nieuwe meubels. Zo draag jij dus direct aan bij een duurzame toekomst.

Deel inspiratie met jouw vrienden

Pinterest
Facebook

Bekijk alle trends

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00