Design lampen

De design lampen van Klaver Modern Wonen.

Voor de mooiste design lampen zoals tafellampen, hanglampen en ook vloerlampen, bent u bij Klaver Modern Wonen aan het juiste adres. Met merken als Gispen, Trio en Dutch Originals is er altijd een geschikte lamp voor uw wensen. Alle verlichting is van hoge kwaliteit en verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Onze lampen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten. Bekijk direct online de opties.

Onze showroom is elke werkdag van 9.00 uur ’s ochtend tot 17.00 uur ’s avonds geopend. Op zaterdag zijn we open van 9.00 tot 15.00 uur. Wanneer komt u langs om ons aanbod in verlichting uit te proberen? Alvast goed om te weten: Klaver Modern Wonen heeft een eigen meubel bezorgdienst die elke zaterdag meubels kan rondbrengen.

Kies de design lamp die bij u past

Met een ruim aanbod vloer-, hang-, en plafondlampen is er genoeg te kiezen. Benieuwd hoe nieuwe design lamp in uw huis zou staan? Kom langs in onze winkel voor een goede indruk van onze lampen. Er zijn diverse soorten en alternatieven en mogelijk doet u nieuwe inspiratie op bij een bezoek aan onze fysieke winkel.

Wilt u net als vele anderen op de hoogte blijven van de laatste woontips van Klaver Modern Wonen? Volg ons dan ook op Facebook voor meer inspiratie voor een nieuwe verlichting in huis.

Nieuwe design lamp kopen?

Heeft u een mooie lamp gevonden? Onze winkel is CBW-erkend. Dit houdt in dat onze algemene voorwaarden zorgen voor een extra goede bescherming voor consumenten. Onze woonwinkel biedt dus meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Onze showroom in Ermelo is centraal en daarom goed te bereiken vanaf diverse plaatsen. Met een half uurtje rijden bent u van Utrecht of Zwolle al bij onze showroom in Ermelo. Onze ervaren specialisten helpen u graag met uw vragen over onze verlichting. Neem contact op of kom langs in onze vestiging in Ermelo.