Design bureaulampen

De design bureaulampen van Klaver Modern Wonen.

Voor mooie en stijlvolle design bureaulampen bent u bij Klaver Modern Wonen aan het juiste adres. Met merken als Dutch Originals en Gispen is er altijd een geschikte bureaulamp voor uw wensen. Alle lampen zijn van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze bureaulampen zijn te verkrijgen in diverse kleuren zoals pastel groen, pastel blauw en zwart. Ook zijn de lampen te verkrijgen in het groot en klein. Bekijk direct online de opties.

Onze showroom is elke werkdag van 9.00 uur ’s ochtend tot 17.00 uur ’s avonds geopend. Op zaterdag zijn we open van 9.00 tot 15.00 uur. Wanneer komt u langs om ons aanbod bureaulampen uit te proberen? Alvast goed om te weten: Klaver Modern Wonen heeft een eigen meubel bezorgdienst die elke zaterdag meubels kan rondbrengen.

Een lamp voor op elk bureau

Met ruim 40 jaar ervaring in meubels en woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres voor bureaulampen. Wij hebben onder meer bureaulampen van Gispen. In onze showroom in Ermelo kunt u ons complete aanbod lampen voor op bureaus bekijken. Daar krijgt u direct een indruk van de kleuren en maten van onze bureaulampen. Op onze Facebookpagina kunt u ook regelmatig onze laatste wooninspiratie vinden.

Wij leveren de meeste kleine artikelen binnen 2 werkdagen. Mochten er afwijkende levertijden gelden, dan zullen wij dit ten alle tijden vermelden bij het artikel. Voor onze meubelcollectie geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken. Bij meubels met kleur- en materiaalkeuze dient u rekening te houden met een levertijd van 4 tot 8 weken, vanwege het maatwerk dat hierbij van toepassing is.

Design bureaulamp kopen?

Heeft u een mooie design bureaulamp gevonden? Onze winkel is CBW-erkend. Dit houdt in dat onze algemene voorwaarden zorgen voor een extra goede bescherming voor consumenten. Onze woonwinkel biedt dus meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Onze showroom in Ermelo is centraal en daarom goed te bereiken vanaf diverse plaatsen. Met een half uurtje rijden bent u van Utrecht of Zwolle al bij onze showroom in Ermelo. Onze ervaren specialisten helpen u graag met uw vragen over bureaulampen. Neem contact op of kom langs in onze vestiging in Ermelo.