Design tafellampen

De design tafellampen van Klaver Modern Wonen.

Design tafellampen van top kwaliteit koopt u bij Klaver Modern Wonen. Met tafellampen van diverse merken zoals Gispen en Trio heeft u een ruime keuze. Klaver Modern Wonen is de specialist voor uw woonwensen. Met meubels van Klaver Modern Wonen geniet u dan ook van duurzaam wonen, dankzij hoog afgewerkte meubels. Bekijk direct al onze lampen voor op tafel, of lees onder de producten meer informatie over onze tafelmodel lampen.

Een design tafellamp voor elke tafel

Met ruim 40 jaar ervaring in meubels en woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres voor design tafelmodel lampen. Wij hebben onder meer tafellampen van Trio en Gispen.. In onze showroom in Ermelo kunt u ons complete aanbod tafellampen bekijken. Daar krijgt u direct een indruk van de kleur en maat van onze tafellampen. Op onze Facebookpagina kunt u ook regelmatig onze laatste wooninspiratie vinden.

Wij leveren de meeste kleine artikelen binnen 2 werkdagen. Mochten er afwijkende levertijden gelden, dan zullen wij dit ten alle tijden vermelden bij het artikel. Voor onze meubelcollectie geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken. Bij meubels met kleur- en materiaalkeuze dient u rekening te houden met een levertijd van 4 tot 8 weken, vanwege het maatwerk dat hierbij van toepassing is.

Direct een design tafellamp bestellen

Met een ruime showroom in Ermelo heeft Klaver Modern Wonen een centrale ligging. Vanaf Utrecht en Zwolle kunt u ons op slechts een half uurtje afstand vinden. U kunt ook gerust vooraf contact opnemen met vragen over onze tafellampen. We helpen u graag online, maar u bent ook welkom in onze showroom in Ermelo.