Design wandlampen

De design wandlampen van Klaver Modern Wonen.

Kwalitatieve design wandlampen koopt u bij Klaver Modern Wonen. Met hanglampen van diverse merken zoals Trio en Gispen en andere merken heeft u een ruime keuze. Klaver Modern Wonen is de specialist voor uw woonwensen. Met meubels van Klaver Modern Wonen geniet u dan ook van duurzaam wonen, dankzij hoog afgewerkte meubels. Bekijk direct onze wandlampen voor aan de wand, of lees onder de producten meer informatie over onze wandlampen.

Een lamp voor op elke wand

Met ruim 40 jaar ervaring in meubels en woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres voor wandlampen. Wij hebben onder meer wandlampen van Trio. In onze showroom in Ermelo kunt u ons complete aanbod lampen voor op wanden bekijken. Daar krijgt u direct een indruk van de kleuren en maten van onze design wandlampen. Op onze Facebookpagina kunt u ook regelmatig onze laatste wooninspiratie vinden.

Wij leveren de meeste kleine artikelen binnen 2 werkdagen. Mochten er afwijkende levertijden gelden, dan zullen wij dit ten alle tijden vermelden bij het artikel. Voor onze meubelcollectie geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken. Bij meubels met kleur- en materiaalkeuze dient u rekening te houden met een levertijd van 4 tot 8 weken, vanwege het maatwerk dat hierbij van toepassing is.

Design wandlamp kopen?

Heeft u een mooie design wandlamp gevonden? Onze winkel is CBW-erkend. Dit houdt in dat onze algemene voorwaarden zorgen voor een extra goede bescherming voor consumenten. Onze woonwinkel biedt dus meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Onze showroom in Ermelo is centraal en daarom goed te bereiken vanaf diverse plaatsen. Met een half uurtje rijden bent u van Utrecht of Zwolle al bij onze showroom in Ermelo. Onze ervaren specialisten helpen u graag met uw vragen over bureaulampen. Neem contact op of kom langs in onze vestiging in Ermelo.