Designonderdelen

Designonderdelen

Als u een onderdeel van uw designermeubel wilt vervangen, dan hebben wij speciale bijpassende designeronderdelen in ons assortiment. Van onder andere Montis en het merk Gispen hebben we onderdelen variërend van wielen tot vloerglijders en armleggers. Klaver Modern Wonen is een stoffeerderij met jarenlange ervaring op het gebied van herstofferen van meubels, auto’s, campers en boten. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste designonderdelen!

Designonderdelen passend bij uw designermeubel

Wanneer u iets wilt toevoegen aan uw meubel of er een onderdeel mist, dan heeft u nieuwe onderdelen nodig. Klaver Modern Wonen heeft designonderdelen die passen bij het merk van bijvoorbeeld uw bank. Op zoek naar een zwarte armlegger voor uw Gispen stoel? Wij hebben het! Ook voor kleinere onderdelen, zoals vloerglijders en buishaken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bestel uw onderdelen eenvoudig online

Alle onderdelen in onze collectie zijn eenvoudig online te bestellen. Klaver Modern Wonen is CBW-erkend, zodat u veilig bij ons producten kunt bestellen. Niet alleen de designonderdelen, maar ook designermeubels bestelt u online. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer: 0341 – 55 25 70. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder!

Meer weten over ons?

Showroom design meubels | Meubelzaak Apeldoorn | Luxe meubels

 

Chat openen