Fauteuils

De fauteuils van Klaver Modern Wonen

Klaver Modern Wonen heeft een ruime collectie aan fauteuils. Zowel online als in onze winkel in Ermelo kunt u verschillende fauteuils bekijken. Een van onze populairste merken in de categorie fauteuils is Leolux. Naast Leolux hebben wij ook fauteuils van Gispen. De verschillende stijlen bieden een uitkomst voor iedere woonwens. Bekijk online alvast de mogelijkheden en kom naar onze showroom in Ermelo voor een goede beleving van kleur en formaat van uw nieuwe fauteuil.

Kies de fauteuil die bij u past

Met een ruim aanbod fauteuils is er genoeg te kiezen. Naast nieuwe fauteuils is het dankzij onze eigen stoffeerderij en meubelmakerij in veel gevallen ook mogelijk om uw fauiteuil op te laten knappen. Benieuwd hoe een nieuwe fauteuil in uw huis zou staan? Kom langs in onze winkel voor een goede indruk van onze fauteuils. Er zijn diverse soorten en alternatieven en mogelijk doet u nieuwe inspiratie op bij een bezoek aan onze fysieke winkel.

Wilt u net als vele anderen op de hoogte blijven van de laatste woontips van Klaver Modern Wonen? Volg ons dan ook op Facebook voor meer inspiratie voor een nieuwe fauteuils.

Direct een fauteuil bestellen

Bij Klaver Modern Wonen koopt u fauteuils van hoge kwaliteit. Bestellingen worden door onze eigen bezorgdienst thuisbezorgd, zodat u hier niet over na hoeft te denken.

Met een ruime showroom in Ermelo heeft Klaver Modern Wonen een centrale ligging. Vanaf Utrecht en Zwolle kunt u ons op slechts een half uurtje afstand vinden. In onze eigen stoffeerderij en meubelmakerij is het mogelijk om uw fauteuil aan te passen aan uw wensen. In overleg met onze productspecialisten bekijken we samen wat qua aanpassingen mogelijk is. U kunt ook gerust vooraf contact opnemen met vragen over fauteuils. We helpen u graag online, maar u bent ook welkom in onze showroom in Ermelo.