Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Gispen meubels

Het merk Gispen heeft een aantal prachtige meubels ontworpen om sfeer te creëren in uw huis. De meubels variëren van stoelen tot banken en lectuurbakken. Dit unieke merk presenteert zichzelf als speels, duurzaam en functioneel. Klaver Modern Wonen heeft een uitgebreide collectie met meubels van Gispen.

Waarom kiest u voor Gipsen en haar unieke meubels?

Het merk staat bekend om unieke ontwerpen van hoge kwaliteit. Er is een goede balans tussen schoonheid en comfort. Daarnaast geeft u uw interieur een exclusieve uitstraling met een van deze unieke meubels. De meubels van Gispen staan bekend als klassiekers. Vanaf het begin van de 20e eeuw werden de eerste lampen op de markt gebracht. De jaren daarna is Gispen uitgegroeid tot een bekend designermerk.

Vind woonaccessoires die passen bij uw meubels

Wanneer u heeft gekozen voor een van de prachtige meubels van Gispen, raden wij u aan om eens een kijkje te nemen tussen onze woonaccessoires. Hier vindt u accessoires die passen bij uw aanschaf. Weet u nog niet helemaal zeker welke woonaccessoires bij uw interieur passen? Onze medewerkers helpen u graag verder. Bezoek onze showroom en bespreek uw wensen met ons. Voor vragen over de meubels van Gipsen of woonaccessoires belt u naar 0341 – 55 25 70.

Meer weten over ons?

Artifort bank | Moderne bijzettafels | Meubel showroom

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00