Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een 8,9!
Zaterdag 31 december is onze showroom gesloten.

Gispen

Gispen

Dutch Originals is een Nederlands meubel designmerk en bestaat uit 2 collecties: Gispen Classics en Gispen Today. Gispen staat bekend om zijn uitgebreide collectie meubilair, zowel voor onderwijs en zorg als overheidsorganisaties en kantoren. Ook voor thuiswerkplekken kan je bij de Gispen collectie terecht.

Gispen en duurzaamheid

Door meubilair slim te hergebruiken en door meubilair innovatief te ontwerpen en te produceren stimuleert Gispen duurzaamheid. Alle producten die Gispen levert, voelen als nieuw. Of ze nu gemaakt zijn van hergebruikte of nieuwe materialen. Gispen klassiekers zijn tijdloos en duurzaam, maar dit kan nóg beter! Niet alleen herstoffeert Gispen oude klassiekers, maar Gispen geeft ze ook een duurzaam tweede leven. Vanaf nu gebruiken ze ook voor nieuwe ontwerpen gecertificeerd hout. Zo dragen ze hun steentje bij tot de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu. Gispen stimuleert duurzaam gebruik door meubilair innovatief te ontwerpen en te produceren.

De Gispen collectie

In de Gispen Classics collectie zijn tal van beroemde ontwerpen terug te vinden. Deze modellen worden nog steeds in serieproductie vervaardigd. In de collectie Gispen Today wordt er duidelijk op W.H. Gispen geïnspireerde ontwerpen uitgebracht. Ook krijgt Nederlands design de ruimte in de collectie van Dutch Originals. Nieuwe ontwerpen van toonaangevende ontwerpers. Al het meubilair is gemaakt in Nederland en ‘real Dutch Design’ dat wereldwijd bekendheid heeft gekregen. Gispen wordt door veel mensen beschreven met de woorden: Ingetogen, mooi, sober, eerlijk, sierlijk, elegant en functioneel. Deze woorden geven aan wat Gispen wil bereiken. De producten passen in de tijdgeest met hun individuele schoonheid en zijn ook nog eens industrieel vervaardigd. Gispen kiest bewust voor een circulair ontwerp en productie. Duurzaam Design valt onder de missie en strategie van Gispen. Innovatief ontwerpen en produceren, het slim hergebruiken zijn belangrijke uitgangspunten. 

Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om bij Klaver Modern Wonen te komen proef zitten, materialen aan te voelen en al onze producten ‘live’ te komen bewonderen.

De producten van Gispen​

Gispen verkoopt een breed scala aan meubels. Dit omvat onder andere Gispen stoelentafelslampenkapstokken en banken. De producten van Gispen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zoals hout, staal en kunststof. 

Gispen stoel

De Gispen stoel is een ware klassieker en wordt dan ook veel verkocht. Van de buisstoel tot aan de fauteuils. Eenieder is niet meer weg te denken uit het assortiment. Mede dankzij het grote succes van de Gispen 405 en de Gispen 407. Ook de Gispen stoel 101, ook wel de Gispen buisstoel genoemd, zie je veel terugkomen in verscheidene interieurstijlen.

Gispen kapstok

De Gispen kapstokken zijn in twee modellen te verkrijgen, namelijk als wandkapstok en als staande kapstok. De wandkapstok van Gispen bestaat uit drie formaten, de Gispen 1011, Gispen 1012 en Gispen 1013. Het verschil tussen deze kapstokken is te onderscheiden in het formaat van de kapstok. Zo passen er op de Gispen 1013 meer jassen, dan op de Gispen 1011. Alle modellen, zowel de wandkapstok als de staande kapstok, zijn verkrijgbaar in de kleur chroom en zwart.

Gispen tafels

Om het interieur compleet te maken, verkoopt Gispen ook stijlvolle eettafels die binnen alle interieurstijlen passen. In het aanbod Gispen, die wij vanuit Klaver Modern Wonen, verkopen zijn vijf modellen te onderscheiden, waaronder: Gispen 515, Gispen 7208, Gispen GS 686, Gispen Crossing tafel en de Gispen Today GT 1101. Ook hebben we in ons assortiment een showmodel Gispen Today GT 1101 RH tafel. Naast eettafels bestaat de collectie ook uit meerdere modellen bijzettafels. Je bekijkt alle Gispen today bijzettafels hier!

Gispen lampen

De duurzame en hoogwaardige lampen van Gispen zijn de finishing touch in verschillende interieurs. Gispen biedt een breed scala aan lampen aan, waaronder tafellampen, vloerlampen en de Gispen hanglamp, wat betekent dat er altijd wel een lamp is die aan jouw wensen voldoet. Ook vind je veel plafondlampen en bureaulampen terug binnen de collectie van Gispen.

Gispen

Meer over Gispen

Gispen staat voor duurzaam design. Gispen creëren omgevingen die een positieve invloed heeft op mensen. Gispen stimuleert duurzaam gebruik, en dit doen ze al meer dan 100 jaar. Door duurzame, kwalitatieve en hoogwaardige design te creëren waarin de mens centraal staat. Gispen werd opgericht in 1916 door Willem Hendrik Gispen.W.H. Gispen startte als ontwerper bij een Rotterdamse fabriek voor siersmeedwerken (een kunstsmederij).  Ondernemend als hij was, nam hij in 1916 de fabriek op de Voorhaven te Rotterdam over, en doopte hem om tot Kunstsmederij W.H. Gispen & Co. Het begin van een indrukwekkende geschiedenis tot op de dag van vandaag!

Gispen fauteuil

Gispen & Klaver Modern Wonen

Bij Klaver Modern Wonen verkopen we alleen nieuwe producten van Gispen. Op onze website zie je soms een tweede kans of showroom model langskomen. Deze producten zijn in prijs gereduceerd. De onderliggende reden hiervan vind je terug bij het artikel zelf.

Een Gispen stoel is een ontwerp van het Nederlandse meubelmerk Gispen. Het is een stoel die ontworpen is met de focus op functionaliteit en eenvoud. De stoel wordt tevens gekenmerkt door de minimalistische esthetiek. 

De kosten van een Gispen stoel liggen tussen de €520 en €795 euro. Het verschil in prijs is afhankelijk van het model en de collectie. 

De echtheid van een Gispen stoel is te onderscheiden door te controleren of het artikel een type plaatje bevat. Het type plaatje is te vinden onder het artikel. Bijvoorbeeld onder de stoel of onder de bank.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00