Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een 9,4!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Gispen

Gispen

Dutch Originals is een Nederlands meubel designmerk en bestaat uit 2 collecties: Gispen Classics en Gispen Today. Gispen staat bekend om zijn uitgebreide collectie meubilair, zowel voor onderwijs en zorg als overheidsorganisaties en kantoren. Ook voor thuiswerkplekken kan je bij de Gispen collectie terecht.

Gispen en duurzaamheid

Door meubilair slim te hergebruiken en door meubilair innovatief te ontwerpen en te produceren stimuleert Gispen duurzaamheid. Alle producten die Gispen levert, voelen als nieuw. Of ze nu gemaakt zijn van hergebruikte of nieuwe materialen. Gispen klassiekers zijn tijdloos en duurzaam, maar dit kan nóg beter! Niet alleen herstoffeert Gispen oude klassiekers, maar Gispen geeft ze ook een duurzaam tweede leven. Vanaf nu gebruiken ze ook voor nieuwe ontwerpen gecertificeerd hout. Zo dragen ze hun steentje bij tot de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu. Gispen stimuleert duurzaam gebruik door meubilair innovatief te ontwerpen en te produceren.

De Gispen collectie

In de Gispen Classics collectie zijn tal van beroemde ontwerpen terug te vinden. Deze modellen worden nog steeds in serieproductie vervaardigd. In de collectie Gispen Today wordt er duidelijk op W.H. Gispen geïnspireerde ontwerpen uitgebracht. Ook krijgt Nederlands design de ruimte in de collectie van Dutch Originals. Nieuwe ontwerpen van toonaangevende ontwerpers. Al het meubilair is gemaakt in Nederland en ‘real Dutch Design’ dat wereldwijd bekendheid heeft gekregen. Gispen wordt door veel mensen beschreven met de woorden: Ingetogen, mooi, sober, eerlijk, sierlijk, elegant en functioneel. Deze woorden geven aan wat Gispen wil bereiken. De producten passen in de tijdgeest met hun individuele schoonheid en zijn ook nog eens industrieel vervaardigd. Gispen kiest bewust voor een circulair ontwerp en productie. Duurzaam Design valt onder de missie en strategie van Gispen. Innovatief ontwerpen en produceren, het slim hergebruiken zijn belangrijke uitgangspunten. 

Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om bij Klaver Modern Wonen te komen proef zitten, materialen aan te voelen en al onze producten ‘live’ te komen bewonderen.

Gispen

Meer over Gispen

Gispen staat voor duurzaam design. Gispen creëren omgevingen die een positieve invloed heeft op mensen. Gispen stimuleert duurzaam gebruik, en dit doen ze al meer dan 100 jaar. Door duurzame, kwalitatieve en hoogwaardige design te creëren waarin de mens centraal staat. Gispen werd opgericht in 1916 door Willem Hendrik Gispen.W.H. Gispen startte als ontwerper bij een Rotterdamse fabriek voor siersmeedwerken (een kunstsmederij).  Ondernemend als hij was, nam hij in 1916 de fabriek op de Voorhaven te Rotterdam over, en doopte hem om tot Kunstsmederij W.H. Gispen & Co. Het begin van een indrukwekkende geschiedenis tot op de dag van vandaag!

Gispen fauteuil

Gispen & Klaver Modern Wonen

Bij Klaver Modern Wonen verkopen we alleen nieuwe producten van Gispen. Op onze website zie je soms een tweede kans of showroom model langskomen. Deze producten zijn in prijs gereduceerd. De onderliggende reden hiervan vind je terug bij het artikel zelf.

Een Gispen stoel is een ontwerp van het Nederlandse meubelmerk Gispen. Het is een stoel die ontworpen is met de focus op functionaliteit en eenvoud. De stoel wordt tevens gekenmerkt door de minimalistische esthetiek. 

De kosten van een Gispen stoel liggen tussen de €520 en €795 euro. Het verschil in prijs is afhankelijk van het model en de collectie. 

De echtheid van een Gispen stoel is te onderscheiden door te controleren of het artikel een type plaatje bevat. Het type plaatje is te vinden onder het artikel. Bijvoorbeeld onder de stoel of onder de bank.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00