Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een 8,9!
2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Leolux

Leolux

Vroeger was het luxe om mooie goed zittende meubels in huis te hebben die ook nog eens zijn gemaakt is door echte vakmensen. Gelukkig is dat in deze tijd wel anders, goede kwaliteit meubels en comfort is tegenwoordig voor meer mensen bereikbaar. 

Leolux en duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Leolux voorop. Zo is elke Leolux meubel gemaakt voor een lang leven. En na jaren van woonplezier, geeft de herstoffering deze meubelen een tweede leven. Door de kwaliteit in design, materialen comfort en de constructie hebben de producten een zeer lange levensduur. Wanneer er naar jaren lang plezier de bekleding toe is aan vervanging verzorgen wij graag de herstoffering. Weggooien is dus niet nodig en dat maakt onze meubelen extreem duurzaam en goed voor het milieu. Wij verzorgen altijd dat deze meubelen een mooie en aanspreekbare uitstraling hebben.

Leolux collectie

Leolux laat zich al tachtig jaar uitdagen door designers en kunstenaars om ideeën over vorm, materialen en comfort te vertalen naar prachtige en goed zittende zitmeubelen. De bijdragen die Leolux levert aan een mooiere wereld bestaat uit hoogwaardige designmeubelen met een langere levensduur. Gemaakt met oog op het milieu en mens.

Bekijk gerust onze hieronder onze REFURBISHED collectie van Leolux. Wij als Klaver Modern Wonen bekleden en stofferen deze meubelen. Op deze manier geven wij kwalitatief sterke en prachtige zelf ontworpen designmeubelen. Daardoor krijgen de meubelen van Leolux een tweede kans en profiteert u van een ruime keuze mogelijkheid in materiaal en kleur. 

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om tijdens de openingstijden bij Klaver Modern Wonen te komen proef zitten, materialen aan te voelen en al onze producten ‘live’ te komen bewonderen.

Neem gerust contact op, dan helpen wij u graag.

Meer over Leolux

De zoon van Jeroen, Sebastian Sanders is sinds 2012 het gezicht van Leolux. De derde generatie heeft Leolux inmiddels overgenomen. Sebastian ontwikkelt naast Leolux nieuwe sterke merken om te blijven ontwikkelen in creativiteit en diversiteit. Leolux vindt het belangrijk om door te bouwen op de waarde van de voorgaande generatie. Daarom blijven ze investeren in duurzame materialen en productiemethodes.

Om verschillende merken een eigen inzicht te geven, gaat Leolux de samenwerking in de toekomst aan met externe artdirectors. Deze artdirectors hebben de toezien op de vormgeving, fotografie en de presentaties tijdens de beurzen. Hiermee blijft Leolux zich ontwikkelen en investeren in duurzame meubelen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00