Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een 8,9!
Zaterdag 31 december is onze showroom gesloten.

Gispen

Dutch Originals is een Nederlands meubel designmerk en bestaat uit 2 collecties: Gispen Classics en Gispen Today. Gispen staat bekend om zijn uitgebreide collectie meubilair, zowel voor onderwijs en zorg als overheidsorganisaties en kantoren. Ook voor thuiswerkplekken kan je bij de Gispen collectie terecht.

Gispen en duurzaamheid

Door meubilair slim te hergebruiken en door meubilair innovatief te ontwerpen en te produceren stimuleert Gispen duurzaamheid. Alle producten die Gispen levert, voelen als nieuw. Of ze nu gemaakt zijn van hergebruikte of nieuwe materialen. Gispen klassiekers zijn tijdloos en duurzaam, maar dit kan nóg beter! Niet alleen herstoffeert Gispen oude klassiekers, maar Gispen geeft ze ook een duurzaam tweede leven. Vanaf nu gebruiken ze ook voor nieuwe ontwerpen gecertificeerd hout. Zo dragen ze hun steentje bij tot de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu. Gispen stimuleert duurzaam gebruik door meubilair innovatief te ontwerpen en te produceren.

De Gispen collectie

In de Gispen Classics collectie zijn tal van beroemde ontwerpen terug te vinden. Deze modellen worden nog steeds in serieproductie vervaardigd. In de collectie Gispen Today wordt er duidelijk op W.H. Gispen geïnspireerde ontwerpen uitgebracht. Ook krijgt Nederlands design de ruimte in de collectie van Dutch Originals. Nieuwe ontwerpen van toonaangevende ontwerpers. Al het meubilair is gemaakt in Nederland en ‘real Dutch Design’ dat wereldwijd bekendheid heeft gekregen. Gispen wordt door veel mensen beschreven met de woorden: Ingetogen, mooi, sober, eerlijk, sierlijk, elegant en functioneel. Deze woorden geven aan wat Gispen wil bereiken. De producten passen in de tijdgeest met hun individuele schoonheid en zijn ook nog eens industrieel vervaardigd. Gispen kiest bewust voor een circulair ontwerp en productie. Duurzaam Design valt onder de missie en strategie van Gispen. Innovatief ontwerpen en produceren, het slim hergebruiken zijn belangrijke uitgangspunten. 

Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om bij Klaver Modern Wonen te komen proef zitten, materialen aan te voelen en al onze producten ‘live’ te komen bewonderen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00