Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een 8,9!
2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Refurbished Leolux

Vroeger was het niet vanzelfsprekend om luxe design meubels in huis te hebben. Tegenwoordig zijn comfort meubels van goede kwaliteit steeds meer bereikbaar. Wij geven meubels van Leolux een tweede leven door de meubelen te herstofferen. Zo geven we jouw oude Leolux meubel een nieuw jasje!

Duurzame meubels

Duurzaamheid staat bij Leolux, maar ook bij Klaver Modern Wonen voorop. Elk meubel van Leolux is dan ook gemaakt voor een langere levensduur. Wanneer na jaren lang plezier de bekleding toe is aan vervanging, verzorgen wij graag de herstoffering. Weggooien van je meubelstuk is dus niet nodig, en dat maakt het extra duurzaam en goed voor het milieu.

Het merk Leolux

Leolux laat zich al tachtig jaar uitdagen door designers en kunstenaars. Om ideeën over vorm, materialen en comfort te vertalen naar prachtige en goed zittende zitmeubelen. De bijdragen die Leolux levert aan een mooiere wereld bestaat uit hoogwaardige designmeubelen met een langere levensduur, gemaakt met oog op het milieu en de mens.

Collectie van Leolux​

Bekijk gerust hieronder onze refurbished collectie van Leolux. Wij als Klaver Modern Wonen bekleden en stofferen deze meubelen zelf. Op deze manier geven we kwalitatief sterke en prachtige zelf ontworpen design meubelen. Daardoor krijgen de meubelen van Leolux een tweede kans en profiteer je van ruime keuzemogelijkheid in materiaal en kleur. Heb je zelf een meubel van Leolux die wel een nieuwe jasje kan gebruiken? Kom gerust langs om je oude meubels nieuw te laten maken. 

We hebben een groot assortiment refurbished Leolux meubelen in onze showroom staan bijvoorbeeld de Leolux Tango bank en de Leolux Papageno.

Leolux Tango refurbished

Een van de bekende items van Leolux is de Tango bank. De Leolux Tango bank heeft verstelbare rug en armdelen. Dit maakt de Tango tot een heerlijke ligbank. Drie decennialang is deze bank onverminderd populair. De sierlijke lijn en karakteristieken poten maken de Tango tot het middelpunt van jouw woonkamer.

De Tango is verkrijgbaar als refurbished showmodel, mocht je toch liever een andere kleur leer of stof willen dan is dit zeker ook mogelijk bij ons!

Leolux ontdekken

Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om tijdens de openingstijden van Klaver Modern Wonen te komen proefzitten, materialen te voelen en al onze producten live te bewonderen. In de showroom hebben wij een groot assortiment kleur, stof en leder stalen.

Wil je geadviseerd worden door een van onze gespecialiseerde medewerkers? Neem gerust contact op we helpen graag!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00