Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

2 jaar garantie

Meubel showroom

Als u op zoek bent naar een meubel voor uw interieur, wijzen wij u graag op de showroom van Klaver Modern Wonen in Ermelo. In onze woonwinkel vindt u een grote collectie met zowel nieuwe als refurbished designmeubelen. Voor merken als Cassina, Rolf Benz en Montis hebben wij diverse meubelen voor u. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte meubel.

Bekijk uw meubel zowel online als in onze showroom

Onze collectie is zowel online te bekijken als in onze woonwinkel in Ermelo. Alle producten zijn ook online bij ons te bestellen. Wij beschikken over het webshop keurmerk, wat betekent dat het bedrijf is erkend als een veilige en betrouwbare webshop. Wilt u liever een meubel met eigen ogen bewonderen, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ook voor het proefzitten van fauteuils, stoelen of banken verwijzen wij u graag door naar de fysieke winkel.

Meubels op maat voor u gemaakt

Uiteraard wilt u een meubel passend bij het interieur van uw woning. Daarom biedt Klaver Modern Wonen de mogelijkheid om meubels voor u op maat te maken. Ons team is zeer gedreven en bestaat uit vakkundige stoffeerders, meubelmakers en verkoopmedewerkers. Zij helpen u graag met uw wensen. Wanneer u in onze showroom wilt langskomen voor een specifiek meubel, bel ons dan even van tevoren. Dit kan op 0341 – 55 25 70.

Meer weten over ons?

Exclusieve banken | Tweedehands designmeubels | Meubelzaak Zwolle

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00