Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Meubelzaak Almere

Klaver Modern Wonen is een meubelzaak in de buurt van Almere met meubels van designermerken. In de showroom van 750 m² groot heeft u keuze uit een collectie met uiteenlopende merken. In onze woonwinkel vindt u woonaccessoires, houten meubels, design verlichting, nieuwe en refurbished designmeubelen. Wilt u iets unieks toe voegen aan uw interieur? Dan zit u bij onze woonwinkel goed!

Betrouwbare meubelzaak in de buurt van Almere

Wij zijn een betrouwbare meubelzaak in de buurt van Almere. U heeft de mogelijkheid om onze collectie zowel online te bekijken als in onze winkel. Bestellen bij Klaver Modern Wonen is zeker veilig aangezien wij CBW-erkend zijn. Dit betekent dat u als consument goed beschermd wordt. In deze algemene voorwaarden zijn regels opgesteld die voor u van belang zijn. Daarmee bieden wij u meer zekerheid dan andere woonwinkels die niet CBW-erkend zijn.

Producten van hoge kwaliteit

Alle producten in onze meubelzaak in de buurt van Almere zijn van hoge kwaliteit. De nieuwe designmeubelen gaan lang mee en worden generatie op generatie doorgegeven. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in refurbished meubelen. Deze producten worden gerenoveerd zodat ze weer dezelfde werking hebben als in nieuwstaat. Ook bij refurbished meubelen garanderen wij kwalitatief sterke producten. Meer weten? Bezoek onze showroom of bel ons op 0341 – 55 25 70.

Meer weten over ons?

Gispen meubels | Artifort bank | Moderne bijzettafels

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00