Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.
5300163_6-scaled

Musthave woonaccessoires

Creëer meer sfeer in jouw woning

De muren zijn geschilderd, de bank staat op de juiste plek, de tv-kast en het dressior staan op de juiste plek. Je hebt ongeveer alles zo staan zoals je dat graag zou willen, maar er mist iets. Een detail. Iets wat je huis meer huiselijk maakt en sfeer creëert. Dit kan je heel gemakkelijk oplossen door bepaalde woonaccesoires aan jouw interieur toe te voegen. Bijvoorbeeld een mooie tafellamp, dat ene vaasje of een mooi schilderij aan de wand.

Creëer eenheid met een vloerkleed

Misschien heb je hem al wel liggen, misschien ook niet. Het plaatsen van een vloerkleed heeft vele voordelen. Zonder een vloerkleed worden meubels al gauw gezien als losse onderdelen in een huis. Een vloerkleed maakt je huis onder andere ruimtelijker doordat het eenheid creëert. Het zorgt dus voor een ruimtelijker gevoel en maakt het zitgedeelte in jouw woning visueel groter. Naast dat er eenheid wordt gecreëerd, zorgt het ook voor de verbetering van akoestiek binnen een ruimte. Geluid wordt hierdoor geabsorbeerd. Zo hebben je buren ook wat minder last van eventuele voetstappen die zij horen 😉

Plaats een schilderij op de muur

We hadden het net al even over de akoestiek die verbeterd wordt door het plaatsen van een vloerkleed. Maar ook het ophangen van een schilderij of kunstwerk draagt hieraan bij. Daarnaast creëert het ook nog eens sfeer in huis. Welk schilderij je kiest is natuurlijk afhankelijk van de woonstijl die jij hanteert binnen jouw woning.

De perfecte vloerlamp

Dat ene plekje naast de bank is nog wel een beetje kaal, daar past ook nog wel een leuk meubelstuk naast. Je kan ervoor kiezen om er een grote plant te plaatsen, maar ook een vloerlamp is de perfecte oplossing om dit gaatje nog te vullen. Naast dat het erg leuk staat, is het ook weer een extra lichtbron. Kruip in een hoekje op de bank, zet een kopje thee of koffie, pak je boek erbij of iPad en jij komt je plek niet meer af deze avond.

De tijd tikt

De ene heeft een klok aan zijn of haar muur hangen, terwijl de andere simpelweg zijn telefoon even pakt om te kijken hoe laat het is. Mensen verschillen natuurlijk enorm daarin. De klokken van Zuiver zijn niet alleen perfect om de tijd op af te lezen. Deze klokken staan ook nog eens super mooi in jouw interieur. Plaats hem op de grond of zet hem op een dressior. Ook hiermee creëer je meer sfeer binnen jouw woning.

Heb je hulp nodig?

Kom je er toch nog niet helemaal uit hoe jij de perfecte huiselijke sfeer kan overbrengen in jouw woning? Onze interieurstyliste helpt je graag bij het samenstellen van de perfect combinatie. Aan de hand van jouw input en wensen en behoeften, kijken we samen naar de mooiste woonaccessoires voor jouw woning.

Deel inspiratie met jouw vrienden

Pinterest
Facebook

Bekijk alle trends

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00