Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een 8,9!
2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Onderdelen

Houdt u van unieke meubelen en wilt u zelf een meubelstuk samenstellen? Of zijn bepaalde onderdelen van uw huidige meubilair aan vervanging toe? Bij Klaver Modern Wonen bestelt u gemakkelijk alle meubel onderdelen die u nodig heeft.

Beschadigde of kapotte onderdelen van meubels vervangen

Helaas is het voor veel mensen nog steeds vanzelfsprekend om, wanneer een onderdeel van een meubelstuk kapot gaat, meteen een compleet nieuw meubel te kopen. Dat is zonde van het geld en bovendien in de meeste gevallen helemaal niet nodig. Bij Klaver Modern Wonen hechten we veel waarde aan duurzaam wonen en we helpen onze klanten dan ook graag om zo lang mogelijk plezier te beleven aan hun meubilair. Dit doen we onder andere door het aanbieden van meubel onderdelen. Op die manier kunt u zelf beschadigde of kapotte onderdelen vervangen. Dat scheelt een hoop geld en u bent ook nog eens verantwoord bezig. Wilt u lang genieten van uw meubels, dan wilt u ze natuurlijk ook in perfecte conditie houden; daarom hebben wij ook een ruim aanbod met producten voor het onderhoud van uw houten, leren en stoffen meubilair.

Ons assortiment meubel onderdelen

Klaver Modern Wonen biedt u een uitgebreid assortiment meubel onderdelen, met tafel onderdelen, stoel onderdelen, lamp onderdelen en meubelglijders. Een deel van het assortiment is speciaal gemaakt voor het vervangen van onderdelen van bepaalde design meubels; deze zijn aangevuld met universele meubel onderdelen die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het bouwen van uw eigen meubels.

Meubel onderdelen bestellen

Bij Klaver Modern Wonen bestelt u al uw meubel onderdelen veilig en gemakkelijk online. Onze webwinkel is CBW-erkend, wat betekent dat u als consument van extra bescherming en uitstekende garantievoorwaarden profiteert. Komt u ergens niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op. U bent overigens ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in het Gelderse Ermelo.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00