Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Viltglijders

Als specialist op het gebied van designmeubilair helpen wij u graag om de mooiste meubels te vinden. Maar we vinden het ook belangrijk dat uw meubels op de juiste manier geplaatst worden, zodat uw vloer niet kan beschadigen. Met name bij eetkamerstoelen is dit van belang. Daarom bieden wij ook diverse viltglijders. Deze zijn bij uitstek geschikt voor parketvloeren, laminaatvloeren en tegelvloeren.

Waarom viltglijders?

Viltglijders kunnen aan de onderzijde van stoelpoten worden bevestigd om harde vloeren te beschermen tegen krassen en strepen. Daarnaast helpen ze om het geluid te dempen wanneer u meubels moet verschuiven – iets dat extra belangrijk is wanneer u in een appartement woont. Heeft u een tapijtvloer? Dan kunt u het beste kiezen voor glijnagels van metaal of kunststof.

Ons viltglijders assortiment

Afhankelijk van wat voor soort stoelen u heeft, zijn er verschillende mogelijkheden om viltglijders te bevestigen. Sommige eetkamerstoelen zijn voorzien van een speciaal systeem waarbij de viltdopjes gemakkelijk in de stoelpoten gedraaid kunnen worden. Deze kunt u dan ook weer moeiteloos vervangen wanneer de viltdopjes versleten zijn. Ook onze Quick Click viltglijders zijn ideaal en verkrijgbaar voor diverse soorten vloeren. Wanneer u stoelen heeft die niet met een dergelijk systeem zijn uitgerust, dan moet u mogelijk voor universele viltglijders kiezen. Zelfklevende viltglijders kunnen een prima oplossing zijn. Deze kunnen eenvoudig en snel aan de onderzijde van de poten bevestigd worden, zonder dat u hoeft te boren. U dient er wel rekening mee te houden dat zelfklevende viltglijders soms wat sneller los kunnen laten. Bij stoelen die zeer vaak verschoven worden is een viltschroef setje vaak de beste oplossing.

Viltdop stoel kopen

Bij Klaver Modern Wonen bestelt u heel eenvoudig de juiste viltglijder voor uw stoelen. Daarbij bent u altijd verzekerd van een uitstekende service en een snelle levering van uw bestelling.

Heeft u behoefte aan advies met betrekking tot de juiste viltdopjes voor uw stoelen? Neem dan gerust even contact met ons op of loop even binnen bij onze vestiging in Ermelo. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00