Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Producten filteren

Prijs

Model

Onderdelen

Houd je van unieke meubelen en wil je zelf een meubelstuk samenstellen? Of zijn bepaalde onderdelen van jouw huidige meubilair aan vervanging toe? Bij Klaver Modern Wonen bestelt je gemakkelijk alle meubel onderdelen die je nodig heeft.

Beschadigde of kapotte onderdelen van meubels vervangen

Helaas is het voor veel mensen nog steeds vanzelfsprekend om, wanneer een onderdeel van een meubelstuk kapot gaat, meteen een compleet nieuw meubel te kopen. Dat is zonde van het geld en bovendien in de meeste gevallen helemaal niet nodig. Bij Klaver Modern Wonen hechten we veel waarde aan duurzaam wonen en we helpen onze klanten dan ook graag om zo lang mogelijk plezier te beleven aan hun meubilair. Dit doen we onder andere door het aanbieden van meubel onderdelen. Op die manier kun je zelf beschadigde of kapotte onderdelen vervangen. Dat scheelt een hoop geld en je bent ook nog eens verantwoord bezig. Wil je lang genieten van jouw meubels, dan wil je ze natuurlijk ook in perfecte conditie houden; daarom hebben wij ook een ruim aanbod met producten voor het onderhoud van jouw houten, leren en stoffen meubilair.

Ons assortiment meubel onderdelen

Klaver Modern Wonen biedt je een uitgebreid assortiment meubel onderdelen, met tafel onderdelen, stoel onderdelen, lamp onderdelen en meubelglijders. Ook hebben wij diverse wielen voor eetkamerstoelen waaronder de bekende zachte wielen voor stoelen zoals Montis Chaplin. Wil je wieltjes bestellen? Dit kan gemakkelijk via onze webshop. Je hebt het pakket de volgende werkdag al in huis. Een deel van het assortiment is speciaal gemaakt voor het vervangen van onderdelen van bepaalde design meubels; deze zijn aangevuld met universele meubel onderdelen die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het bouwen van jouw eigen meubels.

Meubel onderdelen bestellen

Bij Klaver Modern Wonen bestelt je al jouw meubel onderdelen veilig en gemakkelijk online. Onze webwinkel is CBW-erkend, wat betekent dat je als consument van extra bescherming en uitstekende garantievoorwaarden profiteert. Kom je ergens niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op. Je bent overigens ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in het Gelderse Ermelo.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00