Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Producten filteren

Conditie

Houtsoort

Prijs

Model

Onderhoudsmiddel voor hout

Houten meubels blijven onverminderd populair. Om zo lang mogelijk van uw houten meubels te kunnen genieten, is het echter wel belangrijk dat ze op de juiste manier gereinigd en beschermd worden. Daarom biedt Klaver Modern Wonen u alles dat u nodig heeft op het gebied van onderhoudsmiddelen voor houten meubels en meubelonderdelen.

Hoe hou ik mijn houten meubels lang mooi?

Elke houtsoort heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en vereist mogelijk een specifieke behandeling. Er zijn echter een paar algemene zaken die voor vrijwel alle houtsoorten gelden. Ten eerste is het goed om te zorgen voor een goede luchtvochtigheid in huis, liefst tussen de 50 en 60 procent. Hoe stabieler de luchtvochtigheid en temperatuur, hoe minder de kans dat het hout gaat ‘werken’. Met het oog op eventuele verkleuring is het raadzaam om direct zonlicht op houten meubels te vermijden. Om kringen op houten tafels te voorkomen adviseren wij om altijd onderzetters te gebruiken. Om uw houten meubilair te beschermen adviseren wij om het periodiek te behandelen met een onderhoudsmiddel. Welk onderhoudsmiddel geschikt is voor uw meubel, is afhankelijk van de manier waarop het hout is afgewerkt. Indien u hierover twijfelt kunt u ons om advies vragen.

Ons assortiment onderhoudsmiddelen voor hout

Ons assortiment onderhoudsmiddelen voor hout bestaat uit reinigingsproducten, conditioners, polijstmiddelen en boenwas in verschillende kleuren. Daarnaast leveren wij van het merk Oranje Furniture Care complete sets met onderhoudsproducten voor hout: de Wood Care kits. Elke set bevat een reiniger en verzorgingsmiddel. Deze zijn (afhankelijk van de set) geschikt voor hoogglans houten meubels, houten meubels met een matte laklaag, houten meubels met een was- of olielaag of onbehandelde houten meubels.

Naast onderhoudsmiddel voor hout leveren wij ook onderhoudsmiddel voor leer en onderhoudsmiddel voor stof.

Onderhoudsmiddelen voor houten meubels bestellen

Onderhoudsmiddel voor houten meubels en meubelonderdelen bestellen? Dat is zo geregeld bij Klaver Modern Wonen. Mocht u ergens niet uitkomen, kom dan eens langs bij onze vestiging in Ermelo of neem even contact op. We staan u graag te woord!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00