Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een 9,4!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Onderhoudsmiddel voor stof

Of het nu gaat om een bank, stoel of hocker; als het op stoffen meubels aankomt, dan is het juiste onderhoud van essentieel belang om de levensduur van jouw meubilair te verlengen. Bij Klaver Modern Wonen vindt je diverse onderhoudsmiddelen voor stof, welke je gemakkelijk online kunt bestellen.

Hoe hou ik mijn stoffen meubels mooi?

Om jouw stoffen meubels zo lang mogelijk mooi te houden is het zaak om een aantal algemene richtlijnen in acht te nemen. Ten eerste: plaats je stoffen meubel niet in direct zonlicht. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de stof verkleurt of vaal wordt. Om pilling van de stof te voorkomen, is het van belang om een gezonde luchtvochtigheid in huis te creëren (tussen de 50 en 60 procent). Dit voorkomt dat het meubel statisch wordt, iets dat met name in de koude wintermaanden een veelvoorkomend probleem is. Heb je een stoffen bank? Dan is het verstandig om de kussens eens in de zoveel tijd met elkaar te verwisselen om te voorkomen dat het ene kussen sneller slijt dan het andere. Als dat niet kan, zorg er dan voor dat alle zitkussens evenveel gebruikt worden. Tot slot: het onderhoud. Vlekken dienen altijd zo snel mogelijk verwijderd te worden zodat ze niet verder in de stof kunnen trekken. Dit kun je het beste doen met een vlekkenspray die speciaal ontwikkeld is voor textiel.

Ons assortiment onderhoudsmiddelen voor stof

Het maakt niet uit of jouw meubelstuk voorzien is van fijn of grofgeweven stof, microvezel, velours of een soortgelijk materiaal; Klaver Modern Wonen biedt voor alle stoffen meubels de juiste onderhoudsmiddelen. Van vlekkensprays en textielbeschermers tot complete sets met alle reinigings- en onderhoudsproducten die je nodig heeft.

Behalve onderhoudsmiddelen voor stof leveren wij ook onderhoudsmiddelen voor leer en onderhoudsmiddelen voor hout.

Onderhoudsmiddelen voor stoffen meubels bestellen

Het juiste onderhoudsmiddel voor stof bestelt je gewoon online, via Klaver Modern Wonen. Onze webshop is CBW-erkend, wat betekent dat je als consument van uitstekende garantievoorwaarden en extra bescherming profiteert. Kom je ergens niet uit? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00