Open dag

Klaver viert 30 jarig jubileum met OPEN DAG

Op 18 december 2019 is het op de kop af 30 jaar geleden dat Leen en Anke Klaver de uitdaging van een eigen bedrijf aan gingen. Leen was op dat moment werkzaam als autostoffeerder/zeilmaker bij Zeilmakerij Doppenberg en nam dit bedrijf samen met zijn vrouw over. Een enorme sprong in het diepe.
De passie voor herstoffering sprong al gauw over op zoon Ruud Klaver en samen met een klein team aan stoffeerders zijn zij er ook meubels, campers en caravans bij gaan stofferen.

Toen na ruim 15 jaar het pand, gevestigd naast het woonhuis van de familie Klaver, te klein werd is het bedrijf verhuisd naar een nieuwbouw pand op het industrieterrein van Ermelo. Daar is het familiebedrijf uitgegroeid tot een prachtige woonwinkel gecombineerd met een stoffeerderij en meubelmakerij.

Het 30 jarig jubileum wil de familie natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij laten gaan en daarom organiseren zij een feestelijke OPEN DAG. Deze dag kunt u met eigen ogen zien hoe Klaver te werk gaat. Neem een kijkje in het atelier en ervaar de ambacht die hier nog dagelijks wordt uitgeoefend.
Naast een kijkje achter de schermen heeft Klaver wáánzinnige acties, een springkussen voor de kinderen en heerlijke hapjes en drankjes. Kortom, de moeite waard om even langs te rijden.

Gratis bijzettafel bij aankoop van een Artifort meubel

In de periode van 18 t/m 24 december 2019 ontvang u bij aankoop van een Artifort meubel een GRATIS bijzettafel of poef! *

U kunt een keuze maken uit één van onderstaande producten:
– Een setje van 2 Balans Mini tafels in kleur naar keuze
– Een Balans bijzettafel in kleur naar keuze
– Een Twins bijzettafel in kleur naar keuze
– Een Lilla poef in kleur naar keuze

*Deze actie is alleen geldig bij besteding vanaf € 1500,00

Ook aan uw kinderen is gedacht!

Tijdens de open dag zal er speciaal voor de kinderen een springkussen op het grasveld voor ons pand staan. Terwijl u een kijkje neemt achter de schermen, kunnen uw kinderen zich lekker uitleven op ons springkussen.

Er is geen toezicht op het springkussen en gebruik is op eigen risico.

Klavers Prijzenrad

Draai van 18 t/m 24 december 2019 aan ons rad en u ontvangt de gedraaide korting over uw gehele order! De prijzen variëren van gratis bezorging tot maar liefst 30% korting. En als hoofdprijs neemt u uw gehele aankoop GRATIS mee naar huis!

De hoofdprijs zal er slechts één keer uit gaan.

Gispen 412S fauteuil jubileummodel

Speciaal voor ons 30 jarig jubileum hebben wij in samenwerking met Dutch Originals een jubileummodel ontworpen van de Gispen klassieker; de Gispen 412S! Dit model is leverbaar in 7 kleuren van het prachtige Rancho leer.
Bekijk hier alvast de kleuren.

Normaal € 2.658,50 Nu voor € 2.125,00!

Dit jubileummodel is te bestellen t/m 31 december 2019.

Chat openen