Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Retouren

Veel gestelde vragen

U kunt uw aankoop in onze showroom retourneren of via een pakketdienst/post naar eigen keuze.

U ontvangt het aankoopbedrag terug middels hetzelfde betaalmiddel dat u gebruikt heeft tenzij er gezamenlijk ingestemd wordt met een andere methode. Wanneer u alle artikelen uit uw bestelling retourneert, ontvangt u ook de eventuele betaalde bezorgkosten terug

De kosten van de retourzending via pakketdienst/post zijn voor uw eigen rekening.

Retourneren

Na ontvangst van uw aankoop heeft u bij ons 14 dagen bedenktijd. Tijdens deze 14 dagen bedenktijd mag u het artikel bekijken en beoordelen. Wanneer u toch niet tevreden bent met uw aankoop, dan kunt u uw aankoop terugsturen.

De artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, in originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking én verzenddoos verpakt te worden.

Er is echter een uitzondering op de regel voor het herroepingsrecht.
In artikel 10 regel 6 staat onderstaand vermeld:
Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

Dit houdt in dat alle meubels welke in een door u gekozen kleur en/of materiaal gemaakt en geleverd zijn niet retour mogen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00