Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

2 jaar garantie

Showroom design meubels

Kom eens langs in de showroom van Klaver Modern Wonen om de mooiste design meubels uit te testen. Wij hebben onder andere banken en fauteuils van de meest exclusieve merken. Denk hierbij aan Artifort, Leolux of Gispen. Bij ons kunt u ook terecht voor herstoffering. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij u altijd te voorzien van een prachtig product van hoge kwaliteit.

Grote showroom met de mooiste design meubels

Onze showroom is gevestigd in Ermelo en is maar liefst 750 m² groot. Daar vindt u een uiteenlopende collectie met diverse designersmerken. We beschikken over zowel nieuwe modellen van Dutch Originals en Artifort als refurbished modellen van Label en Rolf Benz. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor woonaccessoires, verlichting, vloerkleden en maatwerk houten meubels.

Zowel nieuwe als refurbished designersmerken

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het herstofferen van meubelen. Onze refurbished modellen zijn tweedehands aangeschaft en compleet opgeknapt door onze vakkundige specialisten. Zowel het binnenwerk als de vulling en bekleding worden compleet vernieuwd. Veel design meubelen die in onze showroom staan, hebben hierdoor een tweede kans gekregen. Bent u meer geïnteresseerd in nieuwe designer meubels? Die hebben we ook!

Kom proefzitten in onze showroom

Wij heten u van harte welkom in onze woonwinkel om te komen proefzitten. Ervaar de schoonheid en het comfort van de prachtige design meubels in onze showroom. Wij geven u graag persoonlijk advies over bijvoorbeeld stoffering. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 0341 – 55 25 70 als u vragen of opmerkingen heeft.

Meer weten over ons?

Meubelzaak Apeldoorn | Luxe meubels | Design meubels kopen