Leolux eetkamerstoelen

Het van oorsprong Nederlandse merk Leolux specialiseert zich al meer dan tachtig jaar in het ontwerpen van exclusieve, duurzame meubels voor het interieur. Met een Leolux eetkamerstoel bent u dan ook verzekerd van een degelijke blikvanger! Neem op uw gemak een kijkje in het aanbod Leolux eetkamerstoelen van Klaver Modern Wonen en profiteer van onze verrassend aantrekkelijke prijzen!

Showing all 3 results

Ons assortiment eetkamerstoelen Leolux

Klaver Modern Wonen biedt u een gevarieerde collectie refurbished Leolux stoelen voor de eethoek of keuken. Bent u op zoek naar een comfortabele eetstoel met armleuning? Dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld het Leolux Talos, Leolux Camarilla of Leolux Cimaronne model. Maar ook voor een Leolux stoel zonder armleuning bent u bij ons aan het goede adres.

Behalve Leolux eetkamerstoelen leveren wij ook een ruim assortiment met Leolux banken en Leolux fauteuils. Bekijk het aanbod online of kom eens proefzitten bij onze showroom!

Waarom een refurbished Leolux eetkamerstoel?

Nieuwe designer stoelen zijn nu eenmaal vrij prijzig. Daarom biedt Klaver Modern Wonen u de mogelijkheid om refurbished stoelen van Leolux aan te schaffen. Deze zijn volledig opgeknapt door onze eigen vakmensen en zien er als nieuw uit. Het enige verschil is de prijs; die is verrassend laag! Een bijkomend voordeel van refurbished Leolux stoelen is dat wij deze in vrijwel elke gewenste bekleding en kleur kunnen leveren. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Leolux eetkamerstoel kopen

Heeft u al een mooie Leolux stoel gezien in onze collectie? Plaats dan vandaag nog uw bestelling en profiteer van de voordelen van Klaver Modern Wonen! Bij ons bent u altijd verzekerd van aantrekkelijke prijzen, levering door onze eigen bezorgdienst én CBW-garantie. Wilt u onze Leolux eetkamer stoelen liever eerst op uw gemak uitproberen? Of heeft u vragen over ons aanbod? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom in Ermelo! Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen; wij zijn ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0341 – 55 25 70. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Chat openen