Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Producten filteren

Zithoogte

Prijs

Model

Salontafels

Van luxueuze villa’s tot studio’s en van appartementen tot eengezinswoningen, in elke woonkamer fungeert de salontafel als een soort hoofdpodium, omgeven door een orkestbak van zitmeubilair. In veel huishoudens is dit meubelstuk dé plek voor boeken, tijdschriften, kranten, afstandsbedieningen, vazen met bloemen en koffie. Bent u nog op zoek naar uw ideale salontafel? Laat u inspireren door de design salontafels van Klaver Modern Wonen!

Hoe kies ik een design salontafel?

Als het op salontafels aankomt, dan is er geen one-size-fits-all oplossing. Uw keuze voor de juiste design salontafel is afhankelijk van de grootte van uw woonkamer, hoe deze is ingedeeld en hoe u de salontafel gaat gebruiken. Wilt u een design salontafel kopen, zorg dan dat 1) de tafel ongeveer ter hoogte van de zitting van uw bank komt, 2) dat de tafel niet langer is van 2/3 van de volledige lengte van de bank en 3) dat u aan weerszijden van de tafel ongeveer 60 centimeter ruimte over heeft.

Tip: In plaats van één grote salontafel kunt u ook kiezen voor twee of drie identieke kleine salontafeltjes. Die bieden u namelijk meer flexibiliteit, wat vooral uitkomst biedt wanneer u bezoek over de vloer heeft.

Ons assortiment design salontafels

Als officieel Gispen dealer biedt Klaver Modern Wonen u een schitterend assortiment met design salontafels uit de Gispen Today collectie. Daarnaast hebben we salontafels van designmerken zoals Leolux, aangevuld met modellen uit onze eigen maatwerk collectie.

Wij leveren overigens ook losse glasplaten voor tafels uit de Gispen Today collectie.

Design salontafel kopen

Wanneer u uw ideale design salontafel al heeft uitgekozen, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. Wij beschikken over een eigen meubel bezorgdienst die uw nieuwe salontafel op zaterdag bij u kan afleveren. Als specialist in design meubilair weten we bij Klaver Modern Wonen echter dan veel van onze klanten het fijn vinden om een meubelstuk eerst even van dichtbij te bekijken voordat ze een definitieve keus maken. We nodigen u dan ook graag uit om langs te komen bij onze showroom in Ermelo, op slechts een half uurtje rijden van Utrecht, Zwolle en Deventer.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00