Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een 9,4!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Trio Lighting

Lichten van Trio Lighting

Trio Lighitng

Ontdek Trio Lighting, het merk dat gespecialiseerd is in innovatieve en hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Verlicht uw ruimte met stijl en elegantie met Trio Lighting.

Trio Lighting

Ontdek Trio Lighting, het merk dat gespecialiseerd is in innovatieve en hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Verlicht uw ruimte met stijl en elegantie met Trio Lighting.

Lichten van Trio Lighting


Trio Lighting - Onze partner in innovatieve verlichting

Trio Lighting is een toonaangevend merk in de verlichtingsindustrie, bekend om zijn innovatieve en stijlvolle verlichtingsoplossingen. Of u nu op zoek bent naar binnen- of buitenverlichting, bij Klaver Modern Wonen hebben wij het in ons assortiment.

Achtergrond van Trio Lighting

Trio Lighting Group, gevestigd in Arnsberg, Duitsland, werd opgericht in 1991 en heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende leveranciers van decoratieve en technische verlichting. Met meer dan 20 jaar ervaring en aanwezigheid in meer dan 30 landen, is Trio Lighting een vertrouwde naam in de verlichtingsindustrie en een goede partner van ons.

De kwaliteiten van Trio Lighting

Innovatieve ontwerpen: Trio Lighting is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de verlichtingsindustrie. Ze bieden een breed scala aan innovatieve en stijlvolle verlichtingsoplossingen.

Hoogwaardige materialen: Trio Lighting maakt gebruik van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en efficiëntie te garanderen in al hun producten, iets wat wij bij Klaver Modern Wonen erg belangrijk vinden.

Diverse productlijn: Of u nu op zoek bent naar binnen- of buitenverlichting, Trio Lighting biedt een uitgebreide reeks producten die aan uw verlichting behoeften voldoen.

Producten van Trio Lighting

Trio Lighting biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen, waaronder hanglampen, plafondlampen, wandlampen, tafellampen, vloerlampen en buitenverlichting. Ze bieden ook slimme verlichtingsoplossingen die u kunt bedienen met uw smartphone of tablet, zodat u de perfecte sfeer kunt creëren in uw ruimte.

Trio Lighting bij Klaver Modern Wonen

Ontdek de wereld van Trio Lighting en verlicht uw ruimte met stijl en elegantie. Blader door onze selectie van Trio Lighting-producten heen op onze website of bekijk de producten in onze showroom. We geven u graag advies over de producten van Trio Lighting.

Veelgestelde vragen

Trio Lighting biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen, waaronder hanglampen, plafondlampen, wandlampen, tafellampen, vloerlampen en buitenverlichting. Ze bieden ook slimme verlichtingsoplossingen die je kunt vinden op onze website en in de showroom.

Trio Lighting staat bekend om hun innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en diverse productlijn. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de verlichtingsindustrie.

Trio Lighting is gevestigd in Arnsberg, Duitsland. Ze combineren lokale productie met wereldwijde bronnen om hoogwaardige verlichtingsoplossingen te bieden.

U kunt Trio Lighting producten online kopen via onze website. We bieden een uitgebreide selectie van hun assortiment aan.

Ja, Trio Lighting biedt slimme verlichtingsoplossingen die u kunt bedienen met uw smartphone of tablet, zodat u de perfecte sfeer kunt creëren in uw ruimte.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00