Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Tweedehands designmeubels

Tweedehands designmeubels

Klaver Modern Wonen geeft tweedehands designmeubels een nieuw leven. Wij zoeken tweedehands meubelen die we vervolgens compleet opknappen. Hierdoor zien ze er weer als nieuw uit en geniet je jarenlang van een prachtig meubel van een designersmerk.

Onze tweedehands designmeubels zijn zowel online als in onze grote woonwinkel in Ermelo te bewonderen. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie!

Ken de voordelen van tweedehands designmeubels

Het kopen van tweedehands designmeubels brengt meerdere voordelen met zich mee. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij de tweedehands meubelen compleet te vernieuwen. Zo wordt het binnenwerk, de vulling en de bekleding aangepakt.

Na deze transformatie wordt een kwalitatief sterk en prachtig ontworpen designmeubel opgeleverd. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te bepalen wat voor materiaal of kleur het meubel wordt én profiteert je van voordelige prijzen.

Vakmanschap, kwaliteit en service

Bij Klaver Modern Wonen wordt gewerkt met vakmanschap. Daarom leveren wij alleen producten van de beste kwaliteit, zodat je lang geniet van je nieuwe aankoop. Wij vinden service erg belangrijk binnen ons familiebedrijf. Onze gedreven medewerkers begeleiden je graag bij het realiseren van uw interieur. Wij komen afspraken met je na. Bij vragen of voor meer informatie staan wij je te woord als je belt naar 0341 – 55 25 70.

Refurbished meubels

Zo werkt het refurbishen van meubel(s)
bij Klaver Modern wonen

Op onze webshop bieden wij veel refurbished meubels aan. Refurbished is de term die gebruikt wordt voor producten die zijn schoongemaakt en gerenoveerd om weer opnieuw in gebruik te worden genomen met nagenoeg dezelfde werking als in nieuwstaat.

Onze refurbished meubelen zijn dus tweedehands gekocht en volledig opgeknapt; van het binnenwerk en de vulling tot de bekleding. Op deze manier geven wij kwalitatief sterke en prachtig ontworpen designmeubelen een tweede kans en profiteert u van voordelige prijzen en de keuzemogelijkheid in materiaal en kleur.

Dit is uiteraard ook mogelijk voor je eigen designer meubel(s). Hier vindt je de stappen die doorlopen worden om je eigen designer item te refurbishen.

Het beste kun je ons een mail sturen met foto’s van jouw designer meubel. Vermeld hierbij jouw wensen voor wat betreft de bekleding.

Wij bekijken de foto’s en nemen jouw wensen door en maken aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte. Hierbij houden wij rekening met een gemiddelde prijs voor de stof of het leer.

In onze showroom kunnen onze verkoop medewerkers je adviseren welk stof of leer het beste op jouw meubel past qua eigenschappen.

Aan de hand van ons advies kies je de gewenste kleur uit onze stoffen- / leder collectie.

Nadat je het gewenste materiaal en de juiste kleur heeft uitgekozen maken wij de definitieve offerte. Als je hiermee akkoord gaat gaan wij de order opnemen in onze planning en bestellen wij de benodigde materialen.

Volgens planning kom je jouw meubel(s) brengen of halen wij het bij je op. Onze vakkundige stoffeerders halen de oude bekleding er vanaf, de vulling wordt bijgevuld of vervangen en de nieuwe bekleding wordt gemonteerd.

In bijna alle gevallen zijn de werkzaamheden in een week klaar en kun je jouw refurbished meubel(s) weer ophalen of komen wij deze bezorgen.

SERVICE

Dit kunt u van ons verwachten

Eigen bezorg service

Klaver Modern Wonen heeft een
eigen meubel bezorgdienst die elke zaterdag
meubels rondbrengt door heel Nederland.

Garantie

Bij Klaver Modern Wonen bent u zeker van uw aankoop.
Wij zijn aangesloten bij de CBW waardoor u
2 jaar garantie heeft op uw aankoop.

Support

Heeft u een vraag over een product?
Neem contact op met onze productspecialisten.
Wij helpen u graag verder.
CONTACT

Wilt u onze showroom bezoeken?

Ons team staat 6 dagen per week voor u klaar!

Wilt u een bezoek maken aan onze showroom, neem dan contact met ons op en plan een afspraak.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00