Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een 8,9!
2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Veelgestelde vragen

Showoom & Webshop

Ja Klaver heeft een fysieke winkel. In onze bijna 1000 m2 grootte showroom vindt u design meubels van uiteenlopende merken

Alle refurbished meubelen zijn in onze showroom te vinden! Helaas is het voor ons niet mogelijk om alle woonaccessoires en meubels van de merken Artifort en Dutch Originals in onze showroom te plaatsen. Uiteraard vindt u er wel een uitgebreide collectie. Wanneer u voor een specifiek product langs wilt komen doet u er goed aan om van te voren even te bellen op telefoonnummer 0341-552570.

Naast onze showroom kunt u op diverse plaatsen gemakkelijk en gratis parkeren.

Verzending & levertijd

De bezorging van uw bestelling wordt gedaan door PostNL. Bij bestelling van een meubel wordt deze meestal door onze eigen bezorgservice bij u bezorgt. In overleg wordt er dan een bezorgafspraak gemaakt, deze zal vaak op zaterdag zijn. Wij hebben wisselende levertijden. De levertijd van een product staat aangegeven bij het desbetreffende product.

Wij hanteren verschillende tarieven voor de bezorging van uw bestelling. Hieronder vind u een overzicht per tarief per productgroep. Uiteraard kunt u ook altijd uw bestelling gratis bij ons komen afhalen in onze showroom in Ermelo.

€ 6,95 bezorgkosten
Bijzettafels hout/staal
Bureaulampen
Kapstokken wand
Lectuurbakken
Onderdelen
Paraplubakken

€ 29,95 bezorgkosten door eigen bezorgservice
Bijzettafels glas
Eetkamerstoelen
Hockers
Kapstokken staand
Salontafels

€ 79,95 bezorgkosten door eigen bezorgservice
Banken
Eettafels
Fauteuils

Hiervoor hebben wij een speciaal artikel aangemaakt genaamd: verzendkosten. Als u deze ‘besteld’ dan koppelen wij deze aan uw order.

Uiteraard kunnen wij ook in het buitenland leveren. Afhankelijk van het land, de grootte en het gewicht van het pakket moeten de verzendkosten worden berekend. Wij raden u aan om van te voren even contact met ons op te nemen. Dit kan per e-mail: klantenservice@klavermodernwonen.nl of op telefoonnummer 0341-552570.

Wij zijn CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Deze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Bijvoorbeeld op het gebied van veilig aanbetalen. Wanneer een winkel failliet gaat, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden CBW-erkende winkels een extra goede productgarantie. Gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat er voor een passende oplossing wordt gezorgd. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00