fbpx
Home » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft Klaver Modern Wonen ook een fysieke winkel?
Jazeker! Onze showroom is gevestigd in Ermelo aan de Mariënhoef 5, nabij de A28. In onze 750 m2 grootte showroom vindt u een grote collectie aan nieuwe en refurbished designmeubelen. Daarnaast vindt u in onze showroom ook woonaccessoires, houten meubels en designverlichting.
Wat zijn de levertijden?
De levertijden verschillen per product. In onze webshop vindt u per product de levertijd.
Er is iets mis met mijn product, wat moet ik doen?
Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wanneer er iets mis is met uw levering dan horen wij dat graag zodat we samen kunnen gaan zoeken naar een passende oplossing. U kunt contact met ons opnemen via e-mailadres: info@klavermodernwonen.nl
Hoe weet ik zeker dat bestellen bij Klaver Modern Wonen veilig is?
Wij zijn CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Deze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Bijvoorbeeld op het gebied van veilig aanbetalen. Wanneer een winkel failliet gaat, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden CBW-erkende winkels een extra goede productgarantie. Gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat er voor een passende oplossing wordt gezorgd. Bekijk hier de algemene voorwaarden.
Ik heb per ongeluk afhalen geselecteerd in plaats van verzenden, wat nu?
Hiervoor hebben wij een speciaal artikel aangemaakt genaamd: verzendkosten. Als u deze 'besteld' dan koppelen wij deze aan uw order.
Is alles uit de webshop ook in de winkel te zien?
Alle refurbished meubelen zijn in onze showroom te vinden! Helaas is het voor ons niet mogelijk om alle woonaccessoires en meubels van de merken Artifort en Dutch Originals in onze showroom te plaatsen. Uiteraard vindt u er wel een uitgebreide collectie. Wanneer u voor een specifiek product langs wilt komen doet u er goed aan om van te voren even te bellen op telefoonnummer 0341-552570.
Kan ik gemakkelijk parkeerruimte vinden bij uw showroom?
Naast onze showroom kunt u op diverse plaatsen gemakkelijk en gratis parkeren.
Kan mijn bestelling ook in het buitenland bezorgd worden?
Uiteraard kunnen wij ook in het buitenland leveren. Afhankelijk van het land, de grootte en het gewicht van het pakket moeten de verzendkosten worden berekend. Wij raden u aan om van te voren even contact met ons op te nemen. Dit kan per e-mail: info@klavermodernwonen.nl of op telefoonnummer 0341-552570.
Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
Alle meubels worden door eigen vervoer bezorgd. Hiervoor wordt in overleg met u een bezorgafspraak gemaakt. Alle overige artikelen worden door DHL bezorgd. Zodra wij uw pakket hebben aangemeld bij de pakketdienst ontvangt u hier bericht over. Bezorging door ons eigen vervoer geschied altijd op de vrijdag of zaterdag.
Hoe kan ik mijn online bestelling betalen?
U kunt bij ons veilig betalen met diverse erkende betalingssystemen. U kunt o.a. kiezen uit iDEAL, Creditcard, bankoverschrijving of AchterafBetalen. Volg de stappen via het bestelproces.
Chat openen