Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Jazeker! Onze showroom is gevestigd in Ermelo aan de Mariënhoef 5, nabij de A28. In onze 900 m2 grootte showroom vindt u een grote collectie aan nieuwe en refurbished designmeubelen. Daarnaast vindt u in onze showroom ook woonaccessoires, houten meubels en designverlichting.

U kunt bij ons veilig betalen met diverse erkende betalingssystemen. U kunt o.a. kiezen uit iDEAL, Creditcard, bankoverschrijving of AchterafBetalen. Volg de stappen via het bestelproces.

Wij zijn CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Deze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Bijvoorbeeld op het gebied van veilig aanbetalen. Wanneer een winkel failliet gaat, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden CBW-erkende winkels een extra goede productgarantie.
Gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat er voor een passende oplossing wordt gezorgd.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Alle meubels worden door eigen vervoer bezorgd. Hiervoor wordt in overleg met u een bezorgafspraak gemaakt. Alle overige artikelen worden door PostNL bezorgd. Zodra wij uw pakket hebben aangemeld bij de pakketdienst ontvangt u hier bericht over.
Bezorging door ons eigen vervoer geschied altijd op de vrijdag of zaterdag.

Wij hanteren verschillende tarieven voor de bezorging van uw bestelling. Hieronder vind u een overzicht per tarief per productgroep. Uiteraard kunt u ook altijd uw bestelling gratis bij ons komen afhalen in onze showroom in Ermelo.

Wij hanteren verschillende tarieven voor de bezorging van uw bestelling.

Bezorgtarieven binnen Nederland (m.u.v. waddeneilanden)

€ 4,95 bezorgkosten

Bijzettafels hout/staal
Lattenbodems
Bureaulampen
Binnenkussens
Doe het zelf materiaal m.u.v. wandbekleding
Kapstokken wand
Lectuurbakken
Onderhoudsmiddelen
Onderdelen
Paraplubakken
Plaids
Schapenvachten
Sierkussens

€ 19,95 bezorgkosten

Bijzettafels glas
Bureaustoelen
Eetkamerstoelen
Hockers
Kapstokken staand
Salontafels
Verlichting
Vloerkleden
Wandbekleding

€ 69,95 bezorgkosten

Banken
Eettafels
Fauteuils
Kasten

Neem in dit geval even contact met ons op. Wij zullen dan de juiste bezorgkosten koppelen aan uw order. Over de bezorgkosten ontvangt u dan een aparte factuur.

Alle refurbished meubelen zijn in onze showroom te vinden! Helaas is het voor ons niet mogelijk om alle woonaccessoires en meubels van de merken Artifort en Dutch Originals in onze showroom te plaatsen. Uiteraard vindt u er wel een uitgebreide collectie.
Wanneer u voor een specifiek product langs wilt komen doet u er goed aan om van te voren even te bellen op telefoonnummer 0341-552570.

Naast onze showroom kunt u op diverse plaatsen gemakkelijk en gratis parkeren.

Uiteraard kunnen wij ook in het buitenland leveren. Afhankelijk van het land, de grootte en het gewicht van het pakket moeten de verzendkosten worden berekend. Wij raden u aan om van te voren even contact met ons op te nemen. Dit kan per e-mail: info@klavermodernwonen.nl of op telefoonnummer 0341-552570.

Alle woonaccessoires en overige ‘kleine’ artikelen die met DHL worden verzonden worden binnen 2 werkdagen aan u verzonden. Mochten er afwijkende levertijden zijn dan vermelden wij dit ten alle tijden bij het artikel. Met betrekking tot de meubelcollectie geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken. Wanneer u een meubel besteld met kleur- en materiaalkeuze geldt er een gemiddelde levertijd van 4 tot 8 weken.
Na plaatsing van uw meubelbestelling wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen voor het maken van een leveringsafspraak.

Chat openen