Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een 9,4!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

vtwonenendesignbeurs

Dinsdag 4 tot en met zondag 9 oktober

EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen

KLAVER MODERN WONEN & DUTCH ORIGINALS (GISPEN)

Als trots en tevens grootste dealer van het Nederlandse designmerk Dutch Originals staat Klaver Modern Wonen dit jaar met Dutch Originals op de vt wonen&design beurs in Vijfhuizen.

Dutch Originals

Dutch Originals bestaat uit twee collecties, Gispen Classics en Gispen Today. Bij de die-hard designmeubel fans gaat bij het horen van de naam Gispen gelijk het hart wat sneller kloppen.

Lees meer…

Gispen Classics

In de collectie Gispen Classics zijn tal van beroemde, met name de buisframe, ontwerpen van de beroemde industrieel ontwerper en ondernemer Willem Hendrik Gispen opgenomen. Zoals de Gispen 101, die Gispen in 1931 ontwierp. En zelfs anno 2022 is deze stoel nog steeds één van de favorieten bij het Gispen minnende publiek. Ook bevat de collectie geliefde en tijdloze ontwerpen van Christoffel Hoffman en Wim Rietveld.

Gispen Today

De collectie Gispen Today is duidelijk een eerbetoon aan Gispen, want er zijn op Willem Hendrik Gispen geïnspireerde ontwerpen in opgenomen.
Ook is er ruimte voor het hedendaagse talent, want toonaangevende ontwerpers als Richard Hutten en Thijs Smeets laten zien hoe nieuwe ontwerpen toch hun oorspronkelijke waarden kunnen behouden.

Ideale combinatie

Het assortiment van Dutch Originals onderscheidt zich door klassieke ontwerpen, vervaardigd met de kennis en technieken van nu. En dat is juist wat Gispen in onze ogen uniek maakt; Gispen past in ieder interieur, of je nu van modern of klassiek houdt.

Duurzaamheid

Gispen (1890-1981) was zijn tijd ver vooruit met zijn tijdloze en duurzame producten, die lang meegaan. De huidige generatie producten wordt gemaakt met duurzaam en gecertificeerd hout.

Perfecte match met Klaver Modern Wonen

In de loop der jaren besloot het echtpaar Leen & Anke Klaver, de toenmalige eigenaren van de stoffeerderij om tweedehands duurzame designmeubels op te kopen. Deze meubels worden gestript en indien nodig eerst nog voorzien van een (gedeeltelijke) nieuw rug- en zitgedeelte en hierna geherstoffeerd. Zo behoud je de solide basis van het designmeubel, maar verhoog je het zitcomfort naar de kwaliteit van een nieuw exemplaar. Met de nieuwe, duurzame bekleding was het meubel ook weer helemaal up to date en geheel naar wens van de klant gemaakt.

Een sprong in de tijd

Inmiddels wordt het familiebedrijf gerund door drie van de vier kinderen van Klaver. Eén dochter verkoos een carrière in een andere richting. Leen en Anke genieten van hun welverdiende pensioen. De stoffeerderij werd in de tijd dat Leen en Anke nog aan het roer stonden uitgebreid met een showroom met de refurbished meubels en deze werden een aantal jaren later aangevuld met nieuwe designmeubels van meerdere Nederlandse designmerken, waaronder Dutch Originals. Ook heeft het bedrijf een ander pand gekocht en heeft nu een showroom van bijna 1000m2 in het centraal gelegen Ermelo. Naast het pand is ook het naastgelegen perceel gekocht en daar bevindt zich het atelier en de eigen meubelmakerij.

Waarom dit hele verhaal?

Omdat we je willen uitleggen dat wij met onze decennialange ervaring in de stoffering en meubels maken, weten waar we over praten. We staan met de familie en ons gehele team dus pal achter de producten die we maken en verkopen. Daarom zijn we ook dealer geworden van Dutch Originals, omdat we beiden kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. En wij als familiebedrijf willen de aarde een stukje beter aan onze kinderen, kleinkinderen (en hopelijk achterkleinkinderen in de toekomst) doorgeven.

Kom je ons bezoeken op de beurs?

Kom gerust persoonlijk met ons kennismaken tijdens de beurs en zie wat een mooie producten Dutch Originals te bieden heeft.
Kom proefzitten, de stof of het leer bekijken en voelen en ervaar de ultieme Gispen ervaring.

Je vindt ons bij stand: 2.830.
Wij verheugen ons er zeer op om je te mogen begroeten. Graag tot dan!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00