Woonaccessoires

De woonaccessoires van Klaver Modern Wonen.

Voor de mooiste accessoires voor in huis bent u bij Klaver Modern Wonen aan het juiste adres. Met merken als Gispen, Momo Rugs en Winter Home zijn er altijd een geschikte woonaccessoires voor uw wensen. Alle woonaccessoires zijn van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze accessoires zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten. Bekijk direct online de opties.

Onze showroom is elke werkdag van 9.00 uur ’s ochtend tot 17.00 uur ’s avonds geopend. Op zaterdag zijn we open van 9.00 tot 15.00 uur. Wanneer komt u langs om ons aanbod woonaccessoires uit te proberen? Alvast goed om te weten: Klaver Modern Wonen heeft een eigen meubel bezorgdienst die elke zaterdag meubels kan rondbrengen.

Kies de woonaccessoires die bij u passen

Met een ruim aanbod accessoires is er genoeg te kiezen. Benieuwd hoe nieuwe woonaccessoires in uw huis zou staan? Kom langs in onze winkel voor een goede indruk van onze accessoires. Er zijn diverse soorten en alternatieven en mogelijk doet u nieuwe inspiratie op bij een bezoek aan onze fysieke winkel.

Wilt u net als vele anderen op de hoogte blijven van de laatste woontips van Klaver Modern Wonen? Volg ons dan ook op Facebook voor meer inspiratie voor een nieuwe woonaccessoires.

Online accessoires voor in huis bestellen bij Klaver Modern Wonen

U kunt eenvoudig online uw bestelling doorgeven aan Klaver Modern Wonen. Voeg uw woonaccessoires toe aan uw winkelmandje en vul uw gegevens in. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en gaan wij aan de slag met het voorbereiden van uw order. Dankzij onze CBW-erkenning bent u extra goed beschermt bij een aankoop. Onze CBW-erkend woonwinkel biedt een extra goede productgarantie. Dit geeft u extra zekerheid bij de aankoop van uw nieuwe woonaccessoires.

Heeft u vragen over onze woonaccessoires, neem dan gerust contact op met onze productspecialisten.