Op werkdagen vóór 16:00 besteld volgende dag in huis

Persoonlijk advies

Klanten Vertellen cijfer

Klanten beoordelen ons met een 9,5!

2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Producten filteren

Prijs

Model

Design kapstokken

Op sommige dagen is er niets fijner dan het moment waarop u thuiskomt. Het is dan ook zeker de moeite waard om wat extra aandacht te besteden aan de plek waar u binnenkomt – uw hal. Deze ruimte vereist een essentieel element: een degelijke kapstok. Bent u nog op zoek naar een mooi exemplaar? Bekijk dan de collectie design kapstokken in de online shop van Klaver Modern Wonen of kom langs bij onze showroom!

Hoe kies ik de juiste design kapstok?

De juiste design kapstok is niet alleen afhankelijk van hoeveel jassen u kwijt wilt, maar ook van de ruimte die u beschikbaar heeft. Waar een smalle gang vraagt om een wandkapstok die niet te ver uitsteekt, biedt een grote hal eventueel de ruimte voor een staand model. Denk ook na over de mogelijkheid om, naast het ophangen van jassen, ook andere spullen kwijt te kunnen.

Ons assortiment design kapstokken

Klaver Modern Wonen biedt u een indrukwekkend aanbod met design kapstokken van topmerken zoals Gispen. De verschillende stijlen van dit populaire merk bieden een uitkomst voor elke woonwens. De modellen die aan de wand gemonteerd kunnen worden, zijn veelal voorzien van een frame waarop u ook spullen zoals hoeden, petten, mutsen en handschoenen op kwijt kunt.

Tip: Neem ook een kijkje in onze collectie design paraplubakken. Ook een design spiegel is een schitterende aanwinst voor uw hal!

Design kapstok kopen

Heeft u al een mooie design kapstok uitgekozen? Dan kunt u deze direct bij ons bestellen. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en gaan wij aan de slag met het voorbereiden van uw order. Dankzij onze CBW-erkenning geniet u als consument van een extra goede bescherming bij een aankoop. Voor vragen over onze kapstokken of over uw bestelling kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Bent u benieuwd hoe zo’n mooie design kapstok in uw huis zou staan? Kom gerust eens langs in onze winkel om inspiratie op te doen en een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden die u heeft op het gebied van design kapstokken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00