Kapstokken

De kapstokken van Klaver Modern Wonen.

Klaver Modern Wonen heeft een ruime collectie aan kapstokken. Zowel online als in onze winkel in Ermelo kunt u verschillende kapstokken bekijken. Een van onze populairste merken in de categorie kapstokken is Gispen. De verschillende stijlen bieden een uitkomst voor iedere woonwens. Bekijk online alvast de mogelijkheden en kom naar onze showroom in Ermelo voor een goede beleving van kleur en formaat van uw nieuwe kapstok.

Showing 1–12 of 14 results

Kies de kapstokken die bij u past

Met een ruim aanbod kapstokken is er genoeg te kiezen. Gaat u voor een staand model of juist voor een model dat aan een wand wordt gemonteerd en wilt u veel of weinig jassen kwijt? Benieuwd hoe een nieuwe kapstok in uw huis zou staan? Kom langs in onze winkel voor een goede indruk van onze kapstokken. Er zijn diverse soorten en alternatieven en mogelijk doet u nieuwe inspiratie op bij een bezoek aan onze fysieke winkel.

Wilt u net als vele anderen op de hoogte blijven van de laatste woontips van Klaver Modern Wonen? Volg ons dan ook op Facebook voor meer inspiratie voor een nieuwe kapstok.

Online een kapstok bestellen bij Klaver Modern Wonen

U kunt eenvoudig online uw bestelling doorgeven aan Klaver Modern Wonen. Voeg uw kapstok toe aan uw winkelmandje en vul uw gegevens in. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en gaan wij aan de slag met het voorbereiden van uw order. Dankzij onze CBW-erkenning bent u extra goed beschermt bij een aankoop. Onze CBW-erkend woonwinkel biedt een extra goede productgarantie. Dit geeft u extra zekerheid bij de aankoop van uw nieuwe kapstok

Heeft u vragen over onze kapstok, neem dan gerust contact op met onze productspecialisten.

Chat openen