Paraplubakken

De paraplubakken van Klaver Modern Wonen.

Klaver Modern Wonen heeft diverse parapluhouders. Zowel online als in onze winkel in Ermelo kunt u verschillende bakken voor paraplu’s bekijken. Een van onze populaire merken in de categorie paraplubakken is Gispen. De verschillende stijlen bieden een uitkomst voor iedere woonwens. Bekijk online alvast de mogelijkheden en kom naar onze showroom in Ermelo voor een goede beleving van kleur en formaat van uw nieuwe paraplubak.

Showing all 2 results

Parapluhouders voor elke woonwens

Met ruim 40 jaar ervaring in meubels en woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres voor paraplubakken. Wij hebben onder meer bakken van Gispen. In onze showroom in Ermelo kunt u ons complete aanbod houders voor paraplus bekijken. Daar krijgt u direct een indruk van de kleur en maat van onze paraplubakken. Op onze Facebookpagina kunt u ook regelmatig onze laatste wooninspiratie vinden.

Wij leveren de meeste kleine artikelen binnen 2 werkdagen. Mochten er afwijkende levertijden gelden, dan zullen wij dit ten alle tijden vermelden bij het artikel. Voor onze meubelcollectie geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken. Bij meubels met kleur- en materiaalkeuze dient u rekening te houden met een levertijd van 4 tot 8 weken, vanwege het maatwerk dat hierbij van toepassing is.

Direct een bak voor paraplus bestellen

Met een ruime showroom in Ermelo heeft Klaver Modern Wonen een centrale ligging. Vanaf Utrecht en Zwolle kunt u ons op slechts een half uurtje afstand vinden. U kunt ook gerust vooraf contact opnemen met vragen over onze standaarden voor paraplus. We helpen u graag online, maar u bent ook welkom in onze showroom in Ermelo.

Chat openen