Vloerkleden

De vloerkleden van Klaver Modern Wonen.

Kwalitatieve vloerkleden koopt u bij Klaver Modern Wonen. Met vloerkleden van diverse merken zoals Momo Rugs en Vloerkledenwinkel heeft u een ruime keuze. Klaver Modern Wonen is de specialist voor uw woonwensen. Met meubels van Klaver Modern Wonen geniet u dan ook van duurzaam wonen, dankzij hoog afgewerkte meubels. Bekijk direct onze vloerkleden, of lees onder de producten meer informatie over onze vloerkleden.

Showing all 12 results

Kies het vloerkleed dat bij u past

Met een ruim aanbod vloerkleden is er genoeg te kiezen. Benieuwd hoe een nieuw kleed in uw huis zou staan? Kom langs in onze winkel voor een goede indruk van al onze vloerkleden. Er zijn diverse soorten en alternatieven en mogelijk doet u nieuwe inspiratie op bij een bezoek aan onze fysieke winkel.

Wilt u net als vele anderen op de hoogte blijven van de laatste woontips van Klaver Modern Wonen? Volg ons dan ook op Facebook voor meer inspiratie voor een nieuw vloerkleed.

Met een ruime showroom in Ermelo heeft Klaver Modern Wonen een centrale ligging. Vanaf Utrecht en Zwolle kunt u ons op slechts een half uurtje afstand vinden. U kunt ook gerust vooraf contact opnemen met vragen over vloerkleden. We helpen u graag online, maar u bent ook welkom in onze showroom in Ermelo.

Chat openen